Gå til indholdBøger / faglitteratur

Forbrugeren i førersædet : kommunikation og ledelse efter web 2.0 i the pull society


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

252 sider: ill.

Udgivet

2008

Ophav

Kirsten Dinesen(forfatter)

Beskrivelse


Introduktion til hvordan virksomheder kan møde udfordringerne i the pull society, hvor forbrugerne trækker kontrollen over markedsføringen fra virksomhederne til forbrugerne ved at hente den ønskede viden om et produkt på internettet


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2008

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 16. sep. 2008

For de særligt interesserede i moderne forbrugsmønstre og - mekanismer. Det kan være erhvervsledere, eller medarbejdere, der søger viden om det man kalder netværksøkonomi. Opgavebrug fra handelsskoleniveau.

Kirsten Dinesen har egen kommunikationsvirksomhed, og har som konsulent løst opgaver for både danske og udenlandske virksomheder, fx Google. I sin nye bog introducerer hun begrebet "the pull society". Jeg forstår det som det nye forbrugsmønster, hvor vi alle søger og trækker al ønskelig information ud af nettet, og hvor vi kommunikerer med hinanden om, hvad vi kan lide og ikke lide, og dermed skaber en hel ny form for netværksøkonomi man som virksomhed må lære at forstå og bruge. Dermed er det forbrugerne, som titlen også antyder det, der bestemmer. Det stiller naturligvis andre og nye krav til virksomhedens ledelse, og til den måde man kommunikerer med forbrugerne på. Som forfatteren bl.a. skriver: "Kunsten er at læse kommunikationsstrømmen og give produkterne netop den størrelse og form, der vil gøre, at de flyder hele og uskadte frem til den enkelte forbruger, som i et øjebliks opmærksomhed vil bøje sig ned og samle netop dit produkt op." Hun fortsætter formanende: "Det er vilkårene i the pull society.".

Første egentlige praktisk tilgængelige guide på dansk om at gebærde sig heldigt i den nye netværksøkonomi.

Meget interessant og tilgængelig bog om en kommunikationsform og et begreb, der helt sikkert berører os alle.


Politiken

d. 27. dec. 2008

af

af

Kresten Schultz Jørgensen

d. 27. dec. 2008


Børsen

d. 8. okt. 2008

af

af

Poul Funder Larsen

d. 8. okt. 2008


Børsen

d. 3. okt. 2008

af

af

Steen Hildebrandt

d. 3. okt. 2008Informationer og udgaver

2008

Bog

Kirsten Dinesen

Gyldendal Business, 1. udgave

2011

E-bog

Kirsten Dinesen

Gyldendal Business, 1. e-bogsudgave