Gå til indholdForbandede kærlighed


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

372 sider

Udgivet

2018

genre/form

romanOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Tate har travlt med sin sygeplejerskeuddannelse, men bliver alligevel voldsomt tiltrukket af den tillukkede pilot, Miles. Et uforpligtende forhold burde være den optimale løsning. Men nogle gange vil hjertet ikke lytte til fornuft


Anmeldelser (2)


13. maj. 2016

Skøn pageturner om vild tiltrækning, der bliver til en umulig forelskelse, som vokser til kærlighed. Dét selvom fortiden er så sørgelig, at det næsten ikke er til at bære. Romantisk og rørende roman for både unge og voksne kvinder.

Tate flytter ind hos sin bror, da hun skal færdiggøre sin uddannelse som sygeplejerske. Da hun møder den lækre, men tillukkede pilot, Miles, bliver de voldsomt tiltrukket af hinanden. Et uforpligtende forhold virker som den perfekte løsning, da Tate investerer al sin tid på uddannelsen og Miles ikke ønsker at lukke nogen ind i sit hjerte. Men som tiden går har Tate svært ved at overholde de 2 regler, som Miles har opstillet for deres forhold: Stil ikke spørgsmål om min fortid. Forvent aldrig en fremtid. Hovedpersonerne skiftes til at fortælle. I Tates kapitler følger vi parrets kærlighedshistorie, mens Miles' fortid langsomt afsløres gennem bogen.

Her er både kvalitet, sex og garanti for tårer i øjenkrogene. Den amerikanske forfatter er ikke tidligere udkommet på dansk, men skriver fantastisk indlevende og så romantikken strømmer ud af siderne. Den medrivende bog er hurtigt læst, da den er helt umulig at slippe undervejs.

Bogen er bedre end Elle Kennedys "Off-campus" serie og nærmer sig samme højder som John Greens En flænge i himlen


Bogen er bedre end Elle Kennedys "Off-campus" serie og nærmer sig samme højder som John Greens En flænge i himlen.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom

Litteratursiden.dk [online]

Af

Pia Bechmann

2016-06-14


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2016

Bog

2018

Bog

2016

Ebog

2016

Lydbog (cd-mp3)

2012