Gå til indholdForbandede fremskridt : portræt af en verden, hvor ny teknologi forandrer livet for milliarder af mennesker


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

269 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Gennem seks nedslag tegnes et portræt af en tid hvor den teknologiske udvikling betyder forskudte magtbalancer og uoverskuelige dilemmaer for myndigheder, virksomheder og borgere. Hvordan kan vi udnytte den nye teknologi uden at blive ramt af dens skyggesider?


Anmeldelser (8)


19. dec. 2019

Vil du gerne have et øjebliksbillede af teknologien i dag, og en dybere forklaring på hvordan vi er nået hertil. Så bør du kigge nærmere på denne bog, som sikkert, vil give dig svar på nogle af dine spørgsmål. For den teknologiinteresseret og bestemt også for den opgaveskrivende.

Bogen indledes med et forord hvor forfatterne Johan og Adam Moe Fejerskov, som er brødre, fortæller om hvad læseren kan forvente samt om baggrunden for bogen. Herefter beskrives teknologi, på godt og ondt. Læs eksempelvis om russiske (internet)troldefarme, om børn og skærme, om menneskerettigheder på mobilen eller om Silicon Valley. Der afsluttes med en opsamling, et noteafsnit samt en litteraturliste.

Yderst velskrevet og spørgsmålene der besvares er overordentlig aktuelle og vedkommende. Man bliver som læser oplyst og informeret.

Jeg har ikke kunne finde nogen umiddelbar sammenligning, men for yderligere læsestof af samme kaliber se fx 21st century mindset


Mellem frygt og håb


eller Mellem frygt og håbJeg har ikke kunne finde nogen umiddelbar sammenligning, men for yderligere læsestof af samme kaliber se fx 21st century mindset eller Jeg har ikke kunne finde nogen umiddelbar sammenligning, men for yderligere læsestof af samme kaliber se fx 21st century mindset eller Mellem frygt og håb.

Lektørudtalelse

Af

Lars Ovesen

Berlingske tidende

Af

Teis Knuthsen

d. 21. feb. 2020

Politiken

Af

Simon Kruse

d. 15. jan. 2020

Jyllands-posten

Af

Ulla Bechsgaard

d. 25. jan. 2020

Weekendavisen

Af

Markus Bernsen

d. 24. jan. 2020

Journalisten

Af

Ulla Bechsgaard

2020, nr. 2

DJØF-bladet

Af

Søren Høgh Ipland

Årg. 45, nr. 02 (2021)

Børsen

Af

Henrik Ørholst

2020-02-27


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020