Gå til indholdBøger / faglitteratur / bibliografi

Forandringsforståelse : balance mellem proces og resultat


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

180 sider: ill.

Udgivet

2017

Ophav

Anita Mac(redaktør)

Sabine Madsen(redaktør)
Genre og formbibliografi
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jun. 2017

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 16. jun. 2017

Udviklingen går hurtigere end nogensinde og det skærper kravene til virksomheders og organisationers forandringsparathed og ikke mindst til deres evne til at udvikle sig systematisk. For ledere i både det offentlige, det private og på det frivillige område.

Anita Mac og Sabine Madsen der begge har en akademisk baggrund, har her samlet en række indlæg fra andre forskere med universitetsbaggrund. Mac og Madsen udpeger tre temaer som centrale i forandringsledelse: analyse og forståelse, konkretisering og realisering og endelig processer og resultater. Ud over indledningen består bogen af yderligere 6 artikler, med forskellige tilgange til temaerne. Bortset fra enkelte skemaer, er der ingen illustrationer, men der er litteraturliste og stikordsregister samt en kort præsentation af de enkelte forfattere.

Bogen er godt redigeret og i et indledende kapitel, gør redaktørerne rede for formål og beskriver indholdet i de enkelte indlæg. Artiklerne er på et højt niveau, og henvender sig mest til læsere med en akademisk baggrund og med erfaring i forandringsledelse, men de vil til gengæld kunne bruge bogen også til selvstudium.

Der er allerede et utal af bøger om forandringsledelse. Forandringsledelse og forandringskommunikationaf Bjarne Kousholt er mere praktisk orienteret, men henvender sig til samme læsere.Informationer og udgaver

2017

Bog

Samfundslitteratur, 1. udgave

2017

Ebog

Samfundslitteratur, 1. udgave