Gå til indholdFor enhver pris


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

363 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Hæsblæsende og yderst spændende thriller om vicesherif Noah Harper, hvis heltemodige gerning, da han redder en bortført pige, ender med at blive en skæbnesvanger handling med store konsekvenser for ham. For læsere af thrillere med fart over feltet


Anmeldelser (1)


11. maj. 2021

Hæsblæsende og yderst spændende thriller om vicesherif Noah Harper, hvis heltemodige gerning, da han redder en bortført pige, ender med at blive en skæbnesvanger handling med store konsekvenser for ham. For læsere af thrillere med fart over feltet.

Vicesherif Noah Harper er desperat efter at finde den forsvundne, bortførte pige Alyssa og overfalder den skyldige gerningsmand. Noah tæsker ham halvt til døde og skyder ham for at få ham til at afsløre, hvor Alyssa er gemt, men han overlever og vil lægge sag an mod Noah. Desværre er gerningsmanden også søn af Sherif Haggerty, og han skyr ingen midler for at straffe sin vicesherif for at have tortureret hans søn. Ingen i byen er taknemmelige for, at Noah reddede Alyssa fra døden, hans kone, Maggie, forlader ham og han bliver fordrevet fra byen. Men efter 12 års eksil bliver han pludselig kontaktet af Alyssas far. Alyssa er blevet bortført igen, og faren beder Noah om hjælp. Men kan Noah vende tilbage til byen, se sin fortids dæmoner i øjnene og redde Alyssa?.

Forrygende thriller, som er fyldt med action og spænding til bristepunktet. Underholdningen er helt i top, og på intet tidspunkt i bogen bliver handlingen træg eller kedelig. Det er et godt plot og en velskrevet thriller.

Ønsker man at læse andre lignende bøger, så kan forfatterskaberne af Harlan Coben, Michael Connelly og Kim Faber og Janni Pedersen anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021