Bøger / skønlitteratur til børn / roman

For altid : nogle hemmeligheder kan man ikke sætte ord på


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
519 sider
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
roman
Målgruppe

For 14-16-årige


Beskrivelse


Mallorys fortid er fuld af dystre hemmeligheder, som hun ikke kan sætte ord på. Hendes værn mod grusomhederne har altid været tavshed. Kun Rider har kunnet beskytte hende mod det onde, men han forsvandt, da det var allerværst.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. sep. 2016

af

af

Lars Larsen

d. 29. sep. 2016

Lang og gribende roman om at bryde sin tavshed og sætte ord på alle hemmelighederne. Til unge, især piger, fra 15 år og op.

Mallory er 18. Hendes liv er fuldt af dystre hemmeligheder, som hun ikke kan sætte ord på, og hendes værn mod grusomhederne har været tavshed. Kun Rider kunne beskytte hende mod det onde, men han forsvandt, da det var allerværst. Efter år med beskyttende hjemmeundervisning er Mallory nu startet i high school, og her er det svært at bruge tavshed som et skjold. Det er forfatterens første bog på dansk.

Langsomt fremadskridende og flot fortalt murstensroman med gode person- og miljøbeskrivelser. Romanen er meget amerikansk, men giver en fin og genkendelig beskrivelse af Mallorys situation og udvikling.

En vedkommende og indsigtsfuld roman for unge, ligesom John Green: Paper townsFans af det umulige liv og Kate Scelsa: Fans af det umulige livEn vedkommende og indsigtsfuld roman for unge, ligesom John Green: Paper towns og Kate Scelsa: .