Gå til indholdFoodie


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

187 sider: ill. i farver

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Anmeldelser (1)


25. feb. 2014

En essaysamling/opskriftsbog, der vil tiltale alle, der elsker at læse om mad, madtendenser og madkultur. Formodentlig med en overvægt af kvindelige læsere.

Marie Holm er madskribent og kogebogsredaktør, med en fortid som restaurantanmelder. Foodie, der er hendes første bog, er en kombineret essaysamling og kogebog, der henvender sig til andre foodies - mennesker, der elsker mad og madlavning på amatørplan og som ønsker at blive opdateret på de nyeste madtrends. Det er en humoristisk samling om duften af mad, smagen af mad, synet af mad og alle andre aspekter af det at nyde et måltid, hjemmelavet som købt. Det er en fin blanding af forfatterens holdninger og tanker, iblandet "Det bedste-lister", tilsat portrætter af andre gourmeter og afrundet med fotografier, tegninger og egne opskrifter.

Minder mest om aviser og tidsskrifters klummer om mad. At spise lyrisk : essays og opskrifter til det gode måltid beskæftiger sig med det gode måltid fra en litterær, kulturkritisk og teologisk vinkel.

En anderledes kogebog, med et primært fokus på beskrivelser og tanker omkring madmode, madkultur og madglæde og formidling af tips og opskrifter til ligeværdige gourmeter. Appellerer i højere grad til madelskere og maddebattører end til husmødre og børnefamilier.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2014

Bog

2014