Gå til indholdFolkeskolen - efter reformen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (3)


26. mar. 2015

Status for folkeskolen efter den omfattende folkeskolereform i 2014. Bogen henvender sig til lærere, pædagoger, skoleledere, skolepolitikere samt andre med interesse i folkeskolen.

Folkeskolereformen i 2014 anses for at være den største omvæltning af folkeskolen nogensinde. Denne antologi præsenterer og diskuterer de politiske rationaler bag reformen samt analyserer på konsekvenserne og implikationerne fremadrettet for folkeskolen.

Det er en yderst interessant og dybdegående udgivelse for folk med interesse i folkeskolen og skolereformen. Bogens forfattere giver et sagligt og velbegrundet indblik i de nye tiltags muligheder og problematikker. En både vigtig og vægtig udgivelse.

Folkeskolereformen er stadig så ny, at der ikke er udgivet mange bøger om den. Endnu. Vil man læse mere om reformen, er bogen Inspiration til arbejdet med skolereformen


en mulighedFolkeskolereformen er stadig så ny, at der ikke er udgivet mange bøger om den. Endnu. Vil man læse mere om reformen, er bogen Inspiration til arbejdet med skolereformen en mulighed.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Sten Larsen

2015-04-16

Unge pædagoger

Af

Thorkild Thejsen

Årg. 76, nr. 3 (2015)


Informationer og udgaver

Bog

2015