Gå til indholdFokus giver frihed : gode råd om arbejdsmetoder i en verden fuld af forstyrrelser


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

207 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Om hvor stor betydning forstyrrelser i vores daglige arbejdsliv egentlig har for vores evne til at arbejde fokuseret og levere gode præstationer. 15 personer fortæller om, hvordan de får arbejdet fra hånden og tid til alt det, de tillægger værdi m.m.


Anmeldelser (2)


7. jun. 2018

Forstyrrelserne i løbet af en arbejdsdag er mange og varierede. Bogen giver dig ideer til, hvordan du kan optimere din arbejdsdag og udleve dine mål. For alle der ønsker at optimere deres arbejdsdag og begrænse forstyrrelserne.

Forfatter Pernille Garde Abildgaard er selvstændig kommunikationsrådgiver og har udviklet en håndfuld arbejdsmetoder som giver hende fokus, frihed og livskvalitet. Dem deler hun ud af her i bogen og hun forklarer også hvad forstyrrelser gør ved dit arbejde fx ved at ødelægge dit flow. Bogen indeholder desuden bidrag fra 15 personligheder som alle arbejder under pres og som har fundet en balance i deres arbejdsmetode. Det drejer sig bl.a. om chefredaktør ved Politiken Christian Jensen, TV2ś direktør Merete Eldrup, forfatter Ib Michael, filminstruktør Anders Morgenthaler, diamanthandler Katerina Pitzner og hjerneforsker Troels W. Kjær.

En interessant og let tilgængelig bog om at optimere sin arbejdsdag. Bogen har en god blanding af facts om hvordan vores hjerne fungerer i forhold til forstyrrelser og så 15 bidrag fra vidt forskellige personligheder, som alle kommer med deres bedste tips til at få en bedre arbejdsrytme.

10 effektive arbejdsvaner


sætter også fokus på at optimere din arbejdsdag og undgå forstyrrelser10 effektive arbejdsvaner sætter også fokus på at optimere din arbejdsdag og undgå forstyrrelser.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Louise Grøngaard

Journalisten

Af

Lotte Kirkeby Hansen

2018, nr. 4


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018