Gå til indholdFørt bag lyset


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

363 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Olivia Holladay vil gøre hvad som helst for at sætte en stopper for truslerne mod sig. Måske ligger den psykisk ustabile, men smukke hertug Alistair de Grey inde med nøglen til hendes frihed?


Anmeldelser (1)


25. sep. 2018

Olivia Holladay har levet i skjul det meste af sit liv og hun vil gøre hvad som helst for at sætte en stopper for truslerne mod hende. Måske ligger den psykisk ustabile, men smukke hertug Alistair de Grey inde med nøglen til hendes frihed? Historisk og erotisk romance for især kvinder.

Den smukke, rødhårede Olivia Holladay lader sig ansætte som husholderske hos hertugen af Marwik. Han er tynget af sorg over sin kones utroskab og politiske vendekåber og forlader aldrig sine gemakker. Men langsomt kommer den stædige Olivia ind på livet af den sørgende hertug, mens hun får sat skik på hans husholdning. Et skrøbeligt venskab opstår, mens Olivia forsøger at holde fast i sin oprindelige plan: At stjæle hertugens arkiver for at kunne afpresse sin forfølger. Hverken Alistair eller Olivia stoler på nogen og slet ikke hinanden. Alligevel er tiltrækningen imellem dem umiskendelig.

Skøn og underholdende forvekslingshistorie, som både er fyldt med erotik, drama og en stærk, selvstændig kvinde i hovedrollen. 2. del af "Letsindigheden love", hvor 1. del er Sommerskandalen


, som har hertugens bror og Olivias tidligere arbejdsgiver i hovedrollerneSkøn og underholdende forvekslingshistorie, som både er fyldt med erotik, drama og en stærk, selvstændig kvinde i hovedrollen. 2. del af "Letsindigheden love", hvor 1. del er Sommerskandalen, som har hertugens bror og Olivias tidligere arbejdsgiver i hovedrollerne.

Der er mere historisk fokus i Fay Weldons En passende aftale


Sommernattens hemmeligheder


, mens underholdningsværdien matcher fx Lisa Kleypas' Wallflowers-serie, der starter med Sommernattens hemmelighederDer er mere historisk fokus i Fay Weldons En passende aftale, mens underholdningsværdien matcher fx Lisa Kleypas' Wallflowers-serie, der starter med Der er mere historisk fokus i Fay Weldons En passende aftale, mens underholdningsværdien matcher fx Lisa Kleypas' Wallflowers-serie, der starter med Sommernattens hemmeligheder.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2019

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Ebog

2018