Gå til indholdFørstehjælp til stressramte


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

187 sider: ill.

Udgivet

2020

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Konkrete råd og værktøjer til, hvad man kan gøre for at få en bedre hverdag hvor stresssymptomerne fylder mindre


Anmeldelser (3)


2. jan. 2020

En bog der henvender sig til både stressramte, deres pårørende og til ledere. Bogen kommer med konkrete råd og værktøjer til, hvad man kan gøre for at få en bedre hverdag hvor stresssymptomerne fylder mindre.

Marie Kingston er organisationspsykolog og denne bog supplerer hendes tidligere udgivelse Stop stress


. Førstehjælp defineres af Wikipedia som "den hjælp, almindelige mennesker kan give en tilskadekommen, før fagfolk kan overtage behandlingen". Dette er en selvhjælpsbog som indeholder værktøjer, som gerne skulle kunne afhjælpe eller helt fjerne stresssymptomer. Den er delt op i fire dele; Hvad er stress, Hjælpe til dig, der går på arbejde med stresssymptomer, Hjælp til dig, som er sygemeldt med stress og Hjælp til dig, der er tilbage på arbejde efter en sygemelding. Bogen indeholder figurer og skemaer til egne noter og refleksionMarie Kingston er organisationspsykolog og denne bog supplerer hendes tidligere udgivelse Stop stress. Førstehjælp defineres af Wikipedia som "den hjælp, almindelige mennesker kan give en tilskadekommen, før fagfolk kan overtage behandlingen". Dette er en selvhjælpsbog som indeholder værktøjer, som gerne skulle kunne afhjælpe eller helt fjerne stresssymptomer. Den er delt op i fire dele; Hvad er stress, Hjælpe til dig, der går på arbejde med stresssymptomer, Hjælp til dig, som er sygemeldt med stress og Hjælp til dig, der er tilbage på arbejde efter en sygemelding. Bogen indeholder figurer og skemaer til egne noter og refleksion.

En ligefrem bog om et alvorligt emne som rammer flere og flere danskere. Bogens opdeling gør, at den kommer vidt omkring, men at man nemt har mulighed for at indsnævre læsningen til ens eget behov. Bogen har også en overskuelig størrelse.

Tilbage efter stress


Kuren mod stress


Vejen ud af arbejdsrelateret stress


, Kuren mod stress og Vejen ud af arbejdsrelateret stress kredser alle om emnet stress og stresshåndteringTilbage efter stress, og Vejen ud af arbejdsrelateret stress kredser alle om emnet stress og stresshåndteringTilbage efter stress, Kuren mod stress og kredser alle om emnet stress og stresshåndteringTilbage efter stress, Kuren mod stress og Vejen ud af arbejdsrelateret stress kredser alle om emnet stress og stresshåndtering.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Louise Grøngaard

Jyllands-posten

Af

Ulla Bechsgaard

d. 15. feb. 2020

Børsen

Af

Henrik Ørholst

2020-10-08


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Ebog

2020