Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Fødselsmod : brug din krop som hjælper


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

187 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Ophav

Pia Genet Rasmussen(forfatter)

My Buemann(illustrator)

Lise Marker(illustrator)

Mette de Fine Licht(redaktør)

m.fl

Genre og formøvelser

Beskrivelse


Introduktion til fødselsforberedelse baseret på konceptet Mindful Moving, med svar på alle de typiske spørgsmål om fødsler og vejledning til hvordan man kan lære at fokusere mere på sin krop end på tanker og spekulationer


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. jan. 2016

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 29. jan. 2016

Fødselsmod henvender sig til gravide og deres partner. For dem der gerne vil forberede sig både psykisk og fysisk til fødselen.

Forfatteren er uddannet psykomotorisk terapeut og har bl.a. stiftet det landsdækkende fødselsforberedende koncept Mindful Moving - http://mindfulmovinggravid.dk. Hun underviser i fødselsforberedelse og efterfødsel. Bogen indeholder kapitler om forberedelse, den gravide krop, smertelindring, åndedræt, afspænding, bange for at føde, ve-og fødestillinger, fødselsforløbet, omgivelser, fødselshjælperen samt tiden efter fødslen. Bagest i bogen er en musikliste, henvisninger og links, ordliste samt et godt alfabetisk register.

Bogen er skrevet i et letlæseligt- og forståeligt sprog med mange råd og tips undervejs. Bogen understøttes af enkelte fotografier af eksempelvis øvelser, men består ellers primært af tekst. Kan også bruges som opslagsbog ved hjælp af indholdsfortegnelsen og registeret.

Forfatteren har tidligere udgivet: FødselSmertefri fødsel


, der kan lånes via eReolen.dk. Af nyere sammenlignelige bøger findes bl.a.: Smertefri fødselForfatteren har tidligere udgivet: Fødsel, der kan lånes via eReolen.dk. Af nyere sammenlignelige bøger findes bl.a.: .


Tidsskrift for jordemødre

Årg. 126, nr. 4 (2016)

af

af

Kristine Wellendorf

Årg. 126, nr. 4 (2016)Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustratorer: My Buemann, Lise Marker

Mindful Moving, 1. udgave