Gå til indholdFlowskrivning


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

250 sider

Udgivet

2014

Originaludgave

2008


Anmeldelser (4)


1. jan. 1970

Flowskrivning handler om at få fundet skriveglæden og kreativiteten frem. Hvad enten det drejer sig om opgaver, pressemeddelelser eller skønlitterære tekster. Bogen vil kunne anvendes af studerende, forfattere eller generelt af alle, der skriver tekster.

Forfatteren ejer en kommunikationsvirksomhed og virker kompetent og engageret. Sprogligt er bogen direkte (tiltaleform "du") og præcis. Der er mange lister, punktopstillinger og opsummeringer. Kan både læses fortløbende og med nedslag. Emner som nonstop-skrivning, hurtige tekster, teamskrivning og planlægning tages op.

Ikke primært for opgaveskrivende, selv om de også kan hente gode tips i den og måske bedre i Skrivehåndbogen, 2003 og Opgaveskrivning : hvordan kommer jeg i gang - og bliver færdig?, 2000. Denne kombinerer flow- og skriveteori og har fokus på kreativitesfremmende metoder samt at kombinere kreativitet med struktur.

Flowskrivning er en glimrende og letlæst bog om skriveprocesser og kreativitet i skriveriet, fabrikeret af en erfaren forfatter. Bogen har mange punktopstillinger og opsummeringer i direkte sprog. Kan anvendes af alle, der skriver tekster af både fag- og skønlitterær karakter. Bredere end kun til opgaveskrivende. Glimrende bagsidetekst og længde. Supplerer bøger med fokus på form (udarbejdejdelse af problemformulering mm.) og en isbryder for dem, der har svært ved at komme i gang ved tasterne.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft

Fokus på kræft og sygepleje

Af

Søren Axel Philippe Franck

Årg. 28, nr. 3 (2008)

Bibliotekspressen

Af

Anders Vestergaard

2008, nr. 10

Læsepædagogen

Af

Birthe Christiansen

Årg. 56, nr. 5 (2008)


Informationer og udgaver

Bog

2014

Bog

2009

Bog

2008

Lydbog (net)

2012

Lydbog (net)

2008

Ebog

2012