Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Flow food : nem økomad på budget


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

199 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Genre og formopskrifter, kogebøger, vegetariske kogebøger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Opskrifter på økologisk og vegetarisk aftensmad, der er GMO- og sukkerfri. Med indkøbslister og madplaner til fire uger, samt gode råd til hvordan man undgår madspil og laver budgetvenlig mad


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2016

af

af

Conni Boll Christensen

d. 17. okt. 2016

Håndsrækning til alle, der ønsker sund, billig, velsmagende og økologisk aftensmad. Indkøbslister og madplaner til fire uger.

Flow Food er økologisk, bæredygtig, uraffineret, veganer/vegetarbaseret, nem, sund, bevidst, balanceret, højfrekvent, alkalisk, regnbuefarvet, noget raw, sukker- og GMO-fri mad. Alle begreber forklares i bogen. De meget internationale opskrifter er farvekodede efter madtype, fx pastaret, suppe osv. Dobbeltopslag med helsides farvefotos, liste over ingredienser, anvisning, serveringsforslag, tips og forslag til tilføjelse af kød eller fisk. Opskrifterne fylder ca. halvdelen af bogen. Resten er længere afsnit med gode råd til fx nem økomad på budget, om at undgå madspild, bonusfakta, oversigt over vitaminer, mineraler og sporstoffer. Noget om aktivering af mad, fx ved at spire frø/nødder/bønner/linser osv. 5 super power fods præsenteres, det er kokosolie, æblecidereddike, natron, gurkemeje og chlorella, som er en blå-grøn alge. Register.

Kogebogen kan bruges som en helt almindelig kogebog, men også som en indføring i en holistisk tilgang til mad. Ambitionsniveauet bestemmer man jo selv. Flot layout.

Økologiske fodspor på køkkenbordeter en grundbog med fokus på mad, miljø og opskrifter inddelt efter årstiden.Informationer og udgaver

2016

Bog

Susana Mei Silverhøj

Varius, 1. udgave

2016

Ebog

Susana Mei Silverhøj

Vairus, 1. udgave