Gå til indholdFlet med naturens materialer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

237 sider: ill. i farver

Udgivet

2009

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2009


Beskrivelse


Inddelt i fire årstider og gives en indføring i høsttidspunkter, tørring, opbevaring og bearbejdning. Der er eksempler på kurve, tasker og pyntegenstande i materialer som brombærgrene, søkogleaks og elefantgræs


Anmeldelser (1)


3. dec. 2009

En bog til alle med grundlæggende kendskab til kurveflet.

Jette Mellgren præsenterer her velegnede flettematerialer fra både eng, å, skov og strand. Bogens afsnit er inddelt i de fire årstider og der gives en grundig indføring i høsttidspunkter, tørring, opbevaring og bearbejdning. Der er eksempler på kurve, tasker og pyntegenstande i materialer som brombærgrene, søkogleaks og elefantgræs. Der gives gode vejledninger i forskellige fletteteknikker. En virkelig flot og inspirerende bog for alle der interesserer sig for flet.

Pileflet har været populært længe og Jette Mellgren har tidligere skrevet bogen Pilehegn fra 2007. Her kommer så en bog der, udover et enkelt afsnit om pil, fortæller om andre velegnede materialer til kurveflet.

En flot og grundig bog, der viser at kurveflet kan udføres i mange forskellige naturmaterialer. En bog til alle der ønsker at udvide deres repertoire indenfor kurveflet.

Lektørudtalelse

Af

Katja Larsen


Informationer og udgaver

Bog

2009