Gå til indholdFlere snakkepakker : sprogudviklende aktiviteter om krop og følelser


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

141 sider: ill. i farver (4 plakater)

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Ordpakker med remser, sprogopgaver og forslag til sange og bøger om 42 forskellige emner, der bl.a. dækker følelser, tanker, sanser og kroppen


Anmeldelser (2)


20. apr. 2016

Endnu en god bog om formaliseret sprogarbejde i daginstitution og begyndelsen af indskolingen, der med rim og aktiviteter er med til at give et fundament for den videre læseindlæring. For 3-7 år.

Lotte Salling, som bl.a. er kendt fra Krible krable rim for de små


Dialogisk læsning - hvordan?


og Dialogisk læsning - hvordan? har lavet endnu en bog med taleremser og tekster digtet på kendte børnesange. Med forslag til bevægelser, der knytter sig til sangene, som skal medvirke til at styrke sprogindlæringen før og ved skolestart. Derudover er der forslag til, hvad man kan snakke om under de forskellige temaer. Bogen har 42 forskellige temaer, der bl.a. dækker følelser, tanker, sanser og kroppen. Hvert emne startes med en tegning til at understrege emnet. Bagest er der en alfabetisk oversigt over emnerne, forslag til andre bøger om emnerne samt lidt om forfatteren og illustratorenLotte Salling, som bl.a. er kendt fra Krible krable rim for de små og har lavet endnu en bog med taleremser og tekster digtet på kendte børnesange. Med forslag til bevægelser, der knytter sig til sangene, som skal medvirke til at styrke sprogindlæringen før og ved skolestart. Derudover er der forslag til, hvad man kan snakke om under de forskellige temaer. Bogen har 42 forskellige temaer, der bl.a. dækker følelser, tanker, sanser og kroppen. Hvert emne startes med en tegning til at understrege emnet. Bagest er der en alfabetisk oversigt over emnerne, forslag til andre bøger om emnerne samt lidt om forfatteren og illustratorenLotte Salling, som bl.a. er kendt fra Krible krable rim for de små og Dialogisk læsning - hvordan? har lavet endnu en bog med taleremser og tekster digtet på kendte børnesange. Med forslag til bevægelser, der knytter sig til sangene, som skal medvirke til at styrke sprogindlæringen før og ved skolestart. Derudover er der forslag til, hvad man kan snakke om under de forskellige temaer. Bogen har 42 forskellige temaer, der bl.a. dækker følelser, tanker, sanser og kroppen. Hvert emne startes med en tegning til at understrege emnet. Bagest er der en alfabetisk oversigt over emnerne, forslag til andre bøger om emnerne samt lidt om forfatteren og illustratoren.

Kombinationen af taleremser, sange digtet på kendte melodier, illustrationer og aktivitetsforslag, samt forslag til spørgsmål til dialogen med børn fungerer fint.

Denne titel er en fortsættelse af forfatterens Snakkepakker


, blot med andre temaerDenne titel er en fortsættelse af forfatterens Snakkepakker, blot med andre temaer.

Lektørudtalelse

Af

Karsten Boll

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Pia Weise Pedersen

2016-08-02


Informationer og udgaver

Bog

2016

Ebog

2016