Gå til indholdFlere kødfrie dage : uge for uge - året rundt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (1)


2. nov. 2018

Bogen er en opfølger til Kødfri mandag


fra 2016 og henvender sig til alle, der gerne vil skære kødet væk fra deres kostBogen er en opfølger til Kødfri mandag fra 2016 og henvender sig til alle, der gerne vil skære kødet væk fra deres kost.

Forfatteren er madblogger på http://www.foodfanatic.dk/, har undervist i madlavning og optrådt på tv. Hun leverer også opskrifter til magasiner, aviser og virksomheder, og hun er uddannet journalist. Opskrifterne er opdelt i de fire årstider samt et kapitel med basisopskrifter. Bagest i bogen er der et alfabetisk register og et register efter årstid. Der er 52 kødfrie opskrifter med kendte ingredienser, der fås i supermarkedet. Til hver opskrift er angivet mængde og tidsforbrug - opdelt i forberedelse samt koge/stegetid.

Bogen er i en lækker kvalitet med flotte og indbydende farvefotos, der sælger sig selv. Her er umiddelbart noget for de fleste, og der er nærmest sket en revolution indenfor kødfrie/vegetariske opskrifter siden forfatteren udgav sin tidligere kødfrie bog.

Denne minder om forfatterens tidligere kødfri udgivelse. Og med den eksplosion af vegetar/veganer-kogebøger, der er kommet i de sidste par år, er der mange gode at sammenligne med. Fx Nemt vegansk


Green kitchen derhjemme


og Green kitchen derhjemmeDenne minder om forfatterens tidligere kødfri udgivelse. Og med den eksplosion af vegetar/veganer-kogebøger, der er kommet i de sidste par år, er der mange gode at sammenligne med. Fx Nemt vegansk og Denne minder om forfatterens tidligere kødfri udgivelse. Og med den eksplosion af vegetar/veganer-kogebøger, der er kommet i de sidste par år, er der mange gode at sammenligne med. Fx Nemt vegansk og Green kitchen derhjemme.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2018