Gå til indholdFlæsk


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

246 sider

Udgivet

2014

genre/form

sygehistorierOriginaludgave

2014


Beskrivelse


Vanessa (f. 1993) er en helt almindelig gymnasiepige, der langsomt må erkende, at hun har en spiseforstyrrelse


Anmeldelser (4)


9. jan. 2015

Hvor længe kan man blive ved med at leve et dobbeltliv som almindelig dansk gymnasiepige med en spiseforstyrrelse? For unge fra 14 år.

Bogen er skrevet af hovedpersonen. Vanessa er en helt almindelig gymnasiepige, der langsomt må erkende, at hun har en spiseforstyrrelse. Vejen mod erkendelsen er lang og smertefuld, og til sidst er det svært at skelne vrangforestillinger fra virkeligheden. Hun må sande, at hun selv har ansvaret for sin helbredelse. Historien er skrevet i dagbogsform fra juli 2009 til november 2012.

En hudløst ærlig fortælling om de voldsomme tanker og følelser der knytter sig til en spiseforstyrrelse. Teksten er velskrevet og realistisk formidlet. Det er nemt at lade sig rive med af stemningerne.

Historien minder overordnet om Tine Brylds bøger. Jeg kommer desuden til at tænke på Vinterpiger


, som også er skrevet i dagbogsform. Der findes i det hele taget flere både skøn- og faglitterære titler om emnetHistorien minder overordnet om Tine Brylds bøger. Jeg kommer desuden til at tænke på Vinterpiger, som også er skrevet i dagbogsform. Der findes i det hele taget flere både skøn- og faglitterære titler om emnet.

Lektørudtalelse

Af

Rikke Skram-Skuldbøl

Politiken

Af

Lilian Munk Rösing

d. 22. feb. 2015

Weekendavisen

Af

Johanne Mygind

d. 30. jan. 2015

Berlingske tidende

Af

Merete Reinholdt

d. 20. feb. 2015


Informationer og udgaver

Ebog

2015

Bog

2014