Gå til indholdFjorten dage i Eves liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

278 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


7-årige Eve mister sin far til kræften og sorgen følger hende hele livet. Gennem 14 nedslag i Eves liv følger vi hende fra glad pige, til forvirret teenager og til en 70-årig kvinde, der har meget på hjerte


Anmeldelser (1)


20. mar. 2020

Som lille pige mister Eve mister sin far til kræft. Det er en sorg, som sætter sig på sjælen gennem hele livet. Intriger og kærlighed fylder romanen, som formår at sætte følelserne i gang. Fortrinsvis til kvinder, som holder af en letlæst bog med dramatik.

Romanen har 14 nedslag i Eves liv. 14 dage, der har stor betydning for Eves liv og hvordan hendes fremtiden kommer til at forme sig. Bogen starter, da Eve som 7-årig mister sin far, hvilket er et stort tab for hende. Moren gifter sig hurtigt igen og Eve får et problematisk forhold til sin stedfar. Som 20-årig flytter hun til London for at forfølge sin store drøm om at være naturfotograf og bogen slutter på Eves 70 års fødselsdag. Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. Jeg brænder sgu fucking hele lortet!


Anna Rubina - slægt


Anna Rubina


, Anna Rubina - slægt og Anna RubinaRomanen har 14 nedslag i Eves liv. 14 dage, der har stor betydning for Eves liv og hvordan hendes fremtiden kommer til at forme sig. Bogen starter, da Eve som 7-årig mister sin far, hvilket er et stort tab for hende. Moren gifter sig hurtigt igen og Eve får et problematisk forhold til sin stedfar. Som 20-årig flytter hun til London for at forfølge sin store drøm om at være naturfotograf og bogen slutter på Eves 70 års fødselsdag. Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. Jeg brænder sgu fucking hele lortet!, og Anna RubinaRomanen har 14 nedslag i Eves liv. 14 dage, der har stor betydning for Eves liv og hvordan hendes fremtiden kommer til at forme sig. Bogen starter, da Eve som 7-årig mister sin far, hvilket er et stort tab for hende. Moren gifter sig hurtigt igen og Eve får et problematisk forhold til sin stedfar. Som 20-årig flytter hun til London for at forfølge sin store drøm om at være naturfotograf og bogen slutter på Eves 70 års fødselsdag. Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. Jeg brænder sgu fucking hele lortet!, - slægt og Romanen har 14 nedslag i Eves liv. 14 dage, der har stor betydning for Eves liv og hvordan hendes fremtiden kommer til at forme sig. Bogen starter, da Eve som 7-årig mister sin far, hvilket er et stort tab for hende. Moren gifter sig hurtigt igen og Eve får et problematisk forhold til sin stedfar. Som 20-årig flytter hun til London for at forfølge sin store drøm om at være naturfotograf og bogen slutter på Eves 70 års fødselsdag. Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. Jeg brænder sgu fucking hele lortet!, Anna Rubina - slægt og Anna Rubina.

En følelsesmæssig stærk roman, hvor sorg og kærlighed er de primære temaer. Man skal lige fanges af romanen, men derefter har den nogle gode skift i tiden, som vækker nysgerrigheden på Eves liv. Der er en del sex i den, så den er ikke for sarte sjæle.

Temaet sorg findes også i bøgerne Efter branden


Min far er en tiger


og Min far er en tigerTemaet sorg findes også i bøgerne Efter branden og Temaet sorg findes også i bøgerne Efter branden og Min far er en tiger.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020