Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Fjern torden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

463 sider

Udgivet

2020

Ophav

Lee Child(forfatter)

Jakob Levinsen(oversætter)
Genre og formroman, spænding, romaner

Beskrivelse


Jack Reacher blaffer sig gennem den glohede ørken i Texas. Han får et lift af Carmen, og hun har en plan med ham. For dem, der elsker spænding - appellerer især til mænd


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2020

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 3. nov. 2020

Jack Reacher blaffer sig gennem den glohede ørken i Texas. Han får et lift af Carmen, og hun har en plan med ham. For dem, der elsker spænding - appellerer især til mænd.

Den ensomme ulv Jack Reacher har masser af tid og blaffer sig igennem ørkenen i Texas. Han får et lift af Carmen, der kan fortælle om sin voldelige mand, Sloop, der sidder i fængsel for skattesvig, men kun er få dage fra løsladelse. Hun er rædselsslagen for, at han kommer ud igen og vil have Reacher til at hjælpe sig med at slå ham ihjel. Det nægter Reacher, men han går med til at beskytte hende og lader sig hyre som medhjælper på ejendommen. Allerede indenfor få timer efter Sloops hjemkomst, begynder volden. Men til Reachers store overraskelse er det ikke Carmen, det er gået ud over, men manden der bliver skudt i hovedet. Carmen tager skylden, men Reacher er ikke overbevist, så han begynder at grave i deres fortid, for at finde sandheden. Der er udgivet en lang række bøger i Jack Reacher-serien.

Vanvittig spændende, den er bare ikke til at lægge fra sig. Setup'et med blafferen, der tager imod et lift, fungerer rigtig godt, det samme gør dialogen gennem bogen. Der er skruet op for volden, hvilket vil afskrække nogle læsere. Kan sagtens læses uafhængigt af de andre bøger i serien.

Michael Connelys og David Silvas forfatterskaber er indenfor samme genre.


Litteratursiden.dk [online]

d. 7. mar. 2021

af

af

Per Eilif Månson

d. 7. mar. 2021


Politiken

d. 11. feb. 2021

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 11. feb. 2021Informationer og udgaver

2020

Bog

Lee Child

Jentas, 1. udgave

2021

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Mikkel Bay Mortensen

Jentas,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2020

E-bog

Lee Child

Jentas

2020

Lydbog (online)

indlæser: Mikkel Bay Mortensen

Jentas