Gå til indholdFitness til topform : konkurrencefitness og avanceret allround fitness


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

192 sider: ill. ; 30 cm

Udgivet

2009

genre/form

øvelserOriginaludgave

2009


Anmeldelser (1)


26. nov. 2009

Håndbog for fitnesstrænere og fitnessentusiaster, der har lyst til at konkurrere i deres sport. Bogen kan bruges af både mænd og kvinder, fordi træningsprincipperne overordnet er de samme.

Forfatteren har over 25 års erfaring indenfor fitness, wellness og sundhed og har bl.a. været dommer i flere fitness- og aerobickonkurrencer. Med udgangspunkt i konkurrencesportens krav og regler gennemgår hun planlægningen af træningen, når det handler om kondition, koordination, styrke og smidighed. Desuden er der afsnit om forebyggelse af skader, kost og livsstil samt appendix med gymnastiske elementer, træningsdagbog, årets gang op til en konkurrence, forslag til fitness programmer og kostplan. Afsluttes med stikordsregister, ordliste og henvisning til hjemmesider og nyttig litteratur. Bogen indeholder enkle sort/hvide fotos, mange skemaer og bittesmå skitser af personer, der antyder øvelserne, som dog må forudsættes af være velkendte for bogens brugere.

Bogen kan læses alene eller som en fortsættelse af forfatterens bog Fitness og styrketræning - øvelser, programmer og metoder, 2009, som gennemgår basisviden om kroppen og planlægning af fitnesstræning. Sidstnævnte er blot én af Marina Aagaards mange bøger om forskellige former for fitness.

En nyttig håndbog om konkurrencefitness for både mænd og kvinder.

Lektørudtalelse

Af

Conni Boll Christensen


Informationer og udgaver

Ebog

2012

Bog

2009