Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Fit efter fødsel : brug din baby som din personlige træner


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

156 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Ophav

Mikael Mand Thomsen(illustrator)

Bob Foy(illustrator)
Genre og formøvelser
Sværhedsgrad

for mødre


Beskrivelse


Træningsguide til nybagte mødre, der ønsker at genopbygge deres form efter graviditet og fødsel. Med træningsprogrammer, som man kan anvende når baby er 0-3 måneder, 4-6 måneder, 7-9 måneder og 10-15 måneder


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2016

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 16. sep. 2016

Træningsguide til nybagte mødre, der ønsker at genopbygge deres form efter graviditet og fødsel. Bogen er både til dig, der er vant til at træne og dig, der er nybegynder.

Forfatteren er personlig træner og coach, og giver i sin bog forslag til, hvordan du kan komme i form efter din fødsel. Her spiller din baby en stor rolle, for forfatteren opfordrer de nye mødre - og fædre - til at komme ned på gulvet dagligt og imitere babys bevægelser. Babys naturlige bevægelser træner mange muskelgrupper, og flere ligner sågar allerede kendte fitnessøvelser. Så mens baby bliver større og udvikler sig, får du langsomt en stærkere og sundere krop. Herudover findes forslag til øvelser, hvor du bruger baby som kettlebell, eller som udføres alene eller på din tur med barnevognen. I bogen finder du træningsprogrammer, som du kan anvende når baby er 0-3 måneder, 4-6 måneder, 7-9 måneder og 10-15 måneder. Øvelserne er illustreret med farvefotos. Imellem kapitlerne findes gode råd, motivation og historier fra både eksperter og andre kvinder om deres træning efter graviditeten. Bogen er uden register.

Flot layout med korte kapitler og store, klare farvefotos. Sproget er friskt og nutidigt. Bogens opbygning fremstår noget springende og forfatterens begrebsanvendelse er til tider forvirrende.

Mor og baby i topformkan anbefales til nybagte mødre, der ønsker at komme i god form hjemme på stuegulvet, samtidig med at babys motoriske udvikling bliver stimuleret.Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustratorer: Mikael Mand Thomsen, Bob Foy

Turbine, 1. udgave

2016

E-bog

Illustratorer: Mikael Mand Thomsen, Bob Foy

Turbine, E-bogsudgave