Gå til indholdFit efter baby : sund, slank og stærk mor på 12 uger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

217 sider

Udgivet

2018

genre/form

opskrifter,

øvelserOriginaludgave

2018


Anmeldelser (1)


24. apr. 2018

Gode råd om kost, træning og velvære til kvinder, der gerne vil i form igen efter en fødsel, uanset om man lige har født, eller det er flere år siden.

Forfatteren er tidligere danser og har de sidste 15 år arbejdet som personlig træner, samt udgivet en del bøger om træning. Bogen bygger på en metode, hun selv har udviklet og døbt FIT: Firming Intensive Training. Første del introducerer livstilstaburettens tre ben: Kost, træning og livsstil med gode råd til både graviditet og den første tid efter fødslen. Bogens anden del handler om at starte træning efter en fødsel og introducerer forskellige træningsprogrammer: Et introprogram til de første fire uger efter fødslen samt et opfølgende træningsprogram opdelt i cyklusser. Tredje del handler om kost og indeholder kostplaner og opskrifter inddelt efter måltider. Bogen afsluttes med et kapitel om velvære, stress, hud og søvn. Opskrifter og træningsøvelser er illustrerede med farvefotos.

Fin overskuelig bog, der kommer med gode råd til den nybagte mor omkring både kost, livsstil og træning.

Fit efter fødsel


9 måneder før - 9 måneder efter


lægger mere vægt på øvelser, der udføres sammen med en baby, mens en bog som 9 måneder før - 9 måneder efter indeholder træningsprogrammer til både før og efter fødslen. Denne bog adskiller sig ved både at have fokus på træning, kost, søvn og anden form for velværeFit efter fødsel lægger mere vægt på øvelser, der udføres sammen med en baby, mens en bog som indeholder træningsprogrammer til både før og efter fødslen. Denne bog adskiller sig ved både at have fokus på træning, kost, søvn og anden form for velværeFit efter fødsel lægger mere vægt på øvelser, der udføres sammen med en baby, mens en bog som 9 måneder før - 9 måneder efter indeholder træningsprogrammer til både før og efter fødslen. Denne bog adskiller sig ved både at have fokus på træning, kost, søvn og anden form for velvære.

Lektørudtalelse

Af

Dorte Tissot Hansen


Informationer og udgaver

Bog

2018

Bog

2018

Ebog

2018