Gå til indholdFind din indre kraft


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

235 sider: ill.

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Anmeldelser (1)


13. nov. 2014

Bog der formidler seriøs viden og praktiske erfaringer om healing og meditation til den læser, der ønsker en dybere viden om og forståelse af emnet.

Forfatteren er overlæge med speciale i almen medicin og musikterapi. Han har mere end tredive års erfaring med integreret medicin og har tidligere udgivet bøger rettet mod sundhedspersonale. Denne bog er delt op i tre hoveddele. Første del præsenterer healingsbegrebet og gør kort rede for forfatterens arbejde med integreret medicin. Anden del, der er det mest omfattende i bogen, formidler en række teknikker og øvelser, der kan styrke den enkelte og medvirke til bekæmpelse af stress og sygdom. En del af øvelserne er illustreret med små tegninger. Tredje del gør rede for virkning, forskning og erfaringer. Bogen afrundes med fire tillæg, indeholdende tips og gode råd, fx med musik til afspænding. Bagerst findes øvelsesindeks og litteraturliste.

Sproget er fagligt, men velformidlet. Bogen ligger i den seriøse ende af litteratur om healing, meditation og indre kraft, og giver en grundig indføring i emnet. Især det midterste afsnit med de mange praktiske øvelser gør bogen anvendelig for et bredere publikum.

Af andre seriøse udgivelser om healing og indre kraft kan nævnes Kærlighedens helbredende kraft


, der dog har en lidt anden vinkel på emnet, idet forfatteren er hjertelægeAf andre seriøse udgivelser om healing og indre kraft kan nævnes Kærlighedens helbredende kraft, der dog har en lidt anden vinkel på emnet, idet forfatteren er hjertelæge.

Lektørudtalelse

Af

Dorte Tissot Hansen


Informationer og udgaver

Ebog

2016

Bog

2014

Bog

2014