Gå til indholdFind arbejdsglæden : der er også plads til dig på arbejdsmarkedet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

217 sider: ill.

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Kæmper du med at finde arbejdsglæden, og er du indimellem i tvivl om dit eget potentiale? Så bør du kigge nærmere på denne bog og nyde godt af dens mange råd og metoder. For læsere med interesse for arbejdsmiljø og arbejdsglæde


Anmeldelser (2)


3. sep. 2021

Kæmper du med at finde arbejdsglæden, og er du indimellem i tvivl om dit eget potentiale? Så bør du kigge nærmere på denne bog og nyde godt af dens mange råd og metoder. For læsere med interesse for arbejdsmiljø og arbejdsglæde.

Bogen indledes med et kort forord samt en redegørelse for baggrunden for den og en beskrivelse af et arbejdsmarked i udvikling. Efterfølgende et teksten opdelt i tre hoveddele, hvor første del primært handler om at blive bevidst om tanker, ord, vaner og/eller handlinger samt kompetencer. I bogens anden del stifter læseren bekendtskab med egen krop og de signaler, vi sender ud, både til os selv men også til omgivelserne. Læs eksempelvis om stress, om særligt sensitive eller om fysisk svækkelse. Bogens tredje og sidste del er henvendt til arbejdslederen og beskriver emner som stresshåndtering samt implementering af arbejdslyst-faktorer. Afslutningsvis findes der en lang række øvelser, en tak samt en kildeliste.

Der er rigtig mange, der kan få glæde af denne bog, ikke mindst pga dens positive tone, samt de mange gode øvelser, men også for at få sat ord på arbejdslivet. Den er velskrevet, velformuleret, har et godt flow og sætter ord på mange af vores tanker og handlinger i forbindelse med arbejdet.

For yderligere litteratur om arbejdsglæde se: Det giver mening at elske sit arbejdsliv


Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben -


eller Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben -For yderligere litteratur om arbejdsglæde se: Det giver mening at elske sit arbejdsliv eller For yderligere litteratur om arbejdsglæde se: Det giver mening at elske sit arbejdsliv eller Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben -.

Lektørudtalelse

Af

Lars Ovesen

Weekendavisen

Af

Asker Hedegaard Boye

d. 22. okt. 2021


Informationer og udgaver

Bog

2021

Ebog

2021