Gå til indholdFilt dig klog : en grundbog i filtning for undervisere


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Indføring i håndværket filtning samt en række bud på, hvorledes det filtede kan formes, farves og dekoreres. Til underviseren reflekteres der over de mange muligheder, der er, for at integrere faget håndværk og design, og især filtning, i skolens andre fag, og de giver en række forslag til forløb, der sætter elevernes almene kompetencer i spil


Anmeldelser (2)


14. mar. 2018

Grundbog i filtning for grundskolens undervisere i faget håndværk og design samt øvrig undervisning i filtning for både børn og voksne.

Bogen indledes med en introduktion til filthåndværket, hvorefter der fokuseres på selve materialet samt grundteknikkerne. Dernæst fortælles, hvorledes filtning kan kombineres med skolens øvrige fag, hvorefter der gives ideer til filte-forløb med flader, hule former samt massiv filt. Grundteksten suppleres med billeder fra filte-processen samt eksempler på de endelige resultater.

Det er en god udgivelse både for undervisere med erfaring indenfor filtning samt for nybegyndere. Inspirerende og let at gå til. En bog som giver uerfarne undervisere mod på at give sig i kast med undervisning i filtning.

Bogen kan suppleres med andre titler om filtning som eksempelvis Glad filt


Filt runde krukker


og Filt runde krukkerBogen kan suppleres med andre titler om filtning som eksempelvis Glad filt og Bogen kan suppleres med andre titler om filtning som eksempelvis Glad filt og Filt runde krukker.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Lisbeth Tolstrup

2018-06-11


Informationer og udgaver

Bog

2018