Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Faust


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

423 sider

Udgivet

2022

Ophav

Gustaf Skördeman(forfatter)

Charlotte A.E. Glahn(oversætter)
Genre og formroman, krimi, politiromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


En præst henrettes på brutal vis, og morderens sidste spørgsmål til sit offer er: Hvad ved Sara Nowak? For læsere af nordiske krimier og moderne spionhistorier


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj. 2022

af

af

Ida Sørud

d. 27. maj. 2022

En præst henrettes på brutal vis, og morderens sidste spørgsmål til sit offer er: Hvad ved Sara Nowak? For læsere af nordiske krimier og moderne spionhistorier.

Terroristen med dæknavnet Faust myrder præsten Jürgen Stiller, hvorefter den koldblodige morder sætter jagten ind på Sara Nowak. Politibetjenten Sara Nowak er netop vendt tilbage efter en sygeorlov og har sit eget private kaos at slås med, men da Faust-sagen viser sig at trække tråde tilbage til både en tidligere sag og Saras privatliv, kan hun ikke vende det blinde øje til. Med livet som indsats sætter Sara Nowak alt ind på at afsløre Fausts sande identitet, og sporene peger helt tilbage til den kolde krig, fortidens Vesttyskland, terrorceller og spionage.

Det er en spændende og lidt kringlet krimi. Der optræder et utal af navne og personer i bogen, og man skal holde tungen lige i munden for at holde styr på det hele. Hovedhistorien er spændende, men også ret indviklet, og faktisk er det i lige så høj grad sidehistorierne, der holder læseren fanget. Der er en del referencer til første bind i serien, Geiger, og det vil sandsynligvis være en fordel at have læst den bog, før man giver sig i kast med "Faust".

Hvis man er til historier om den kolde krig, er Spionen og forræderenSavnet


Undergravet


et rigtig godt bud. En anden krimiserie med en kvindelig politibetjent som hovedperson er Lone Theils foreløbigt to bøger om politiassistent Signe Brask: Savnet og UndergravetHvis man er til historier om den kolde krig, er Spionen og forræderen et rigtig godt bud. En anden krimiserie med en kvindelig politibetjent som hovedperson er Lone Theils foreløbigt to bøger om politiassistent Signe Brask: og UndergravetHvis man er til historier om den kolde krig, er Spionen og forræderen et rigtig godt bud. En anden krimiserie med en kvindelig politibetjent som hovedperson er Lone Theils foreløbigt to bøger om politiassistent Signe Brask: Savnet og .


Jyllands-posten

d. 28. maj. 2022

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 28. maj. 2022Informationer og udgaver

2022

Bog

Gustaf Skördeman

Hr. Ferdinand, 1. udgave

2022

Ebog

Gustaf Skördeman

Hr. Ferdinand, 1. e-bogsudgave

2022

Lydbog (net)

indlæser: Bent Otto Hansen

Hr. Ferdinand

2022

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Bent Otto Hansen

Hr. Ferdinand