Gå til indholdFarvel til Caribien? : en romantisk krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

321 sider

Udgivet

2019

genre/form

roman,

humorOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Katie er i Caribien for at komme sig over sit tumultariske og frustrerende forhold til Nick. Så da han pludselig dukker op på øen, dukker alle følelserne også op. Og med et mylder af krimiintriger omkring hende, er der nok at holde orden på og rede ud


Anmeldelser (1)


23. aug. 2018

Bind 2 i serien "Det der ikke slår dig ihjel" om den unge advokat, Katie Connell, der opklarer forbrydelser, forsøger at få held i kærlighed og samtidig være lidt mere tjekket, end hun altid ender med at være. Udspiller sig i det solhede, eksotiske Caribien. Til de, der elsker humor, kærlighed og en let krimiintrige.

Bind 2 tager fat umiddelbart hvor bind 1 Paradis i Caribien?


slap. Katie er i Caribien for at komme sig over sit tumultariske og frustrerende forhold til Nick. Så da han pludselig dukker op på øen, dukker alle følelserne også op. Og med et mylder af krimiintriger omkring hende, er der nok at holde orden på og rede ud. Hvis hun altså kanBind 2 tager fat umiddelbart hvor bind 1 Paradis i Caribien? slap. Katie er i Caribien for at komme sig over sit tumultariske og frustrerende forhold til Nick. Så da han pludselig dukker op på øen, dukker alle følelserne også op. Og med et mylder af krimiintriger omkring hende, er der nok at holde orden på og rede ud. Hvis hun altså kan.

Historien forudsætter kendskab til bind 1. Sproget og stilen er hurtigt-flydende, nogle vil nok finde den en anelse hektisk. Vægten er på handling frem for dybe psykologportrætter, og den holder fint, hvad genren lover: humoristisk krimi med kærlighed. Forsiden, en siddende kvinde i bikini vendt væk fra beskueren, formidler stil og stemning fint.

Blandingen af humor, kaotisk kvindelig hovedperson og kærlighed minder om de mange romance-romaner, der kommer fra primært USA fra forfattere som fx Lisa Kleypas, mens krimiintrigen får den til at skille sig lidt ud fra mængden af hjerte/smerte romaner.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Lydbog (net)

2018

Ebog

2018