Bøger / faglitteratur / strikkemønstre

Farveglad strik


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
48 sider: ill. i farver
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
strikkemønstre, mønstre, strikkeopskrifter, opskrifter

Beskrivelse


Strikkebog med fokus på farver. Opskrifter på bl.a. grydelapper, tæppe, hynde, pude, brødkurv og taske. Alle modulstrikkede i ret.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. apr. 2016

af

af

Camilla Sejerøe

d. 19. apr. 2016

En lille, glad strikkebog med fokus på farver og teknik. Til let øvede strikkere, der vil arbejde mere med deres farver, både i teori og praksis.

Bogen præsenterer først lidt farveteori med farvecirklen som udgangspunkt. Dernæst kommer en række opskrifter, 10 i alt, og bagerst er der praktiske oplysninger. Bogen er gennemillustreret med farvefotos og tegninger. Modellerne er modulstrikkede i ret, men holder fokus på farverne. Vivian Høxbro lever af strik, skriver bøger, holder kurser og udstiller.

En fin bog, instruktiv og oplysende. Man kan mærke at forfatteren brænder for sit emne, og gerne vil dele den glæde, farverne giver hende.

Vivian Høxbro har tidligere udgivet Domino-strik i farve og formFanøstrik, der også arbejder med formen. Desuden er der noget at hente om farver i strik i FanøstrikVivian Høxbro har tidligere udgivet Domino-strik i farve og form, der også arbejder med formen. Desuden er der noget at hente om farver i strik i .