Gå til indholdFarligt begær


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

461 sider

Udgivet

2008

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2007


Beskrivelse


Krimi. I et dramatisk uvejr sner Lilly inde i sin bjerghytte med Ben, som hun har kørt ned. Han er på sporet af en seriemorder, men eftersøgningsholdet mistænker Ben for mordene, så alle er på vagt


Anmeldelser (1)


1. jan. 1970

Dameroman med et tvist af "kvinde i nød". Den vil have bred anvendelse til kvindelige læsere af kærlighedshistorier og romancer.

I første kapitel følger vi Ben Tierney, der står ved en friskgravet grav og ser på de fem grave, der indeholder kvinder, han har dræbt. Dernæst støder han på Lilly Martin, der er i problemer pga. et voldsomt uvejr i de uvejsomme bjerge, som historien udspiller sig i. De to søger tilflugt i en ensomt beliggende hytte, mens Lillys nylige politibetjent eks-mand efterforsker de fem mord og forsøger at nå frem til hytten. Det hele ender med, at de får hinanden, for naturligvis er han ikke skurken. Sprogligt er det en letflydende og handlingspræget roman. Forsidens foto af et kyssende par på regnvåd baggrund er en anelse trivi-agtig, hvilket passer godt til indholdet. Bagsidetekten lover spænding og drama.

Forfatteren har en produktion på 65 romaner bag sig. Aschehoug er begyndt at oversætte og udgive forfatteren med Mord i luften fra 2006 om en kidnapning af en ung kvinde samt Skjulte motiver fra 2004, som er en psykologisk thriller. Tidligere udgav Vinten forfatteren med bl.a. Tavshedens pris, 2000 og Lademann bl.a. Farlig leg i 2003.

Lettere trivi-roman om et tilsyneladende umuligt kærlighedsforhold mellem to, der spærres inde i en bjerghytte og som ender med at få hinanden. Forfatterens 65 romaner er delvis oversat. Bred anvendelighed, primært til dameromanlæsere i den lette ende.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft


Informationer og udgaver

Bog

2008

Bog

2007