Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn

Farlige dyr

Del 0 af Fakta plusDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

80 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Ophav

Henry Brook(forfatter)

Staz Johnson(illustrator)

Ian McNee(illustrator)

Leif Schack-Nielsen(oversætter)
Målgruppe

til børn


Beskrivelse


Om begrebet farlige dyr og hvorfor dyrene er farlige for mennesker. Samt om dyrenes forskellige våben og muligheder for at angribe eller forsvare sig


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. jan. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 29. jan. 2016

Bogen fortæller børn fra 10 år og andre nysgerrige om forskellige dyr, som er farlige for mennesker. Lige fra den største dræber myggen til andre mindre dræbere som slanger og hajer, som de færreste dog vil tæt på.

Bogen indledes med at gennemgå begrebet farlige dyr og se på, hvorfor dyrene er farlige for mennesker samt på hvor mange drab dyrearterne egentlig står bag. Dernæst fortælles om dyrenes forskellige våben og muligheder for at angribe eller forsvare sig. Bogen skifter mellem kort fagtekst, faktabokse, forklarende illustrationer, fotografier samt tegneserier med episoder, hvor mennesker har været i stor fare.

Det er en spændende bog med mange fascinerende og imponerende oplysninger. En dejligt farlig bog for dyre-interesserede børn med hang til det farlige og ekstreme.

Hvis denne bog har givet lyst til mere læsning om farlige dyr, vil man helt sikkert blive meget begejstret for Sebastian Kleins Verdens 100 farligste dyr, som oplister de 100 farligste dyr og fortæller en masse fascinerende fakta om dem.


Børn & bøger

Årg. 69, nr. 6 (2016)

af

af

Kurt Kristensen

Årg. 69, nr. 6 (2016)Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustratorer: Staz Johnson, Ian McNee

Flachs

2017

Ebog

Illustratorer: Staz Johnson, Ian McNee

Flachs, 1. e-bogsudgave