Bøger / faglitteratur

FAQ om uro


Detaljer

...


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Hvad er (undervisningsforstyrrende) uro? ; Hvorfor er uro egentlig et problem? ; Er der mere uro i dag end tidligere? ; Er der mere uro i danske skoler end i andre landes skoler? ; Hvordan ser den typiske uromager ud? ; Hvornår opstår der undervisningsforstyrrende uro? ; Hvordan hånteres uro? Kan vi så få noget ro?


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juli 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 7. juli 2016

Denne udgivelse tager fat på problematikkerne om undervisningsforstyrrende uro. Hvad er det? Hvorfor er det et problem? Og hvordan kan vi håndtere det? Bogen har især relevans for undervisere og kommende undervisere, men også for andre aktører rundt om skoleverdenen.

Bogen er 1. udgivelse i den nye pædagogiske serie "FAQ serien". Bøgerne i serien er bygget op over en række ofte stillede spørgsmål og adskiller sig fra megen anden pædagogisk litteratur ved at fokusere mere på selve diskussionen end på konkrete pædagogiske handleanvisninger. Denne udgivelse er baseret på en kombination af teoretisk viden, observationer fra folkeskolens hverdag samt interviews med aktører i og omkring folkeskolen.

Det er en både interessant og fagligt velfunderet udgivelse, som sætter mange tanker og overvejelser i gang hos læseren og inspirerer til udvikling af egen undervisningspraksis.

Undervisningsforstyrrende uro fylder meget i den pædagogiske hverdag og debat. Der findes derfor også en del udgivelser om emnet, man kan læse videre i. Eksempelvis titlerne KlasseledelseKonkurrencestatens pædagogik og Konkurrencestatens pædagogikUndervisningsforstyrrende uro fylder meget i den pædagogiske hverdag og debat. Der findes derfor også en del udgivelser om emnet, man kan læse videre i. Eksempelvis titlerne Klasseledelse og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 16. nov. 2016

af

af

Helle Bjerresgaard

d. 16. nov. 2016