Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Fantastisk fødsel : sådan bliver du klar til fødslen med glæde, styrke og overskud


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

185 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Ophav

Mette Radmer(forfatter)

Tine Duch(illustrator)
Genre og formvejledninger
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for gravide


Beskrivelse


Fødselsguide til gravide med viden, fødselsteknikker og træningsprogrammer til mental og fysisk forberedelse


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. maj. 2015

af

af

Lone Krøgh

d. 12. maj. 2015

Guide til gravide om fødsler med viden, redskaber, træningsprogrammer, mental og fysisk forberedelse. Der vil være mest at hente for førstegangsfødende, men også flergangsfødende vil kunne bruge den.

De to forfattere er erfarne jordmødre, og i denne bog guider de den gravide, så hun trygt kan gå sit barns fødsel i møde. Alfa og omega for en god fødsel er forberedelse, ansvar, kontrol, teknik og afspænding, og bogen kommer omkring disse emner. Der er afsnit om fødsler generelt, fødesteder, smertelindring, fødeteknikker, vejrtrækning, presseteknik, fødestillinger, afspænding, mentaltræning, fødselsmod og fødselsfrygt. Desuden afsnit om sund livsstil i graviditeten, om at komme i form til fødslen og tiden efter fødslen. Undervejs er der fødselsfortællinger og QR-koder til forskellige teknikker.

En fin og meget anvendelig bog. Forfatterne er engagerede og vidende, og de formidler deres stof i et ligefremt sprog og kommer ind på rigtig mange af de tanker og overvejelser, den gravide kan gøre sig. Pænt layout.

Der udkommer jævnligt bøger om graviditet og fødsel, oftest meget omfangsrige. Vi har fx Den store graviditetsbogGraviditet, fødsel og barsel


Graviditetshåndbogen


, Graviditet, fødsel og barsel og GraviditetshåndbogenDer udkommer jævnligt bøger om graviditet og fødsel, oftest meget omfangsrige. Vi har fx Den store graviditetsbog, og GraviditetshåndbogenDer udkommer jævnligt bøger om graviditet og fødsel, oftest meget omfangsrige. Vi har fx Den store graviditetsbog, Graviditet, fødsel og barsel og .


Tidsskrift for jordemødre

Årg. 125, nr. 7 (2015)

af

af

Anja Breinhild

Årg. 125, nr. 7 (2015)Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustrator: Tine Duch

Gyldendal, 1. udgave

2015

Ebog

Illustrator: Tine Duch

Gyldendal, 1. e-bogsudgave