Gå til indholdFantasiens Hus : en praktikers bud på en kreativ uddannelseskultur : en introduktion af den kreative læringslandsby, som et bud på en samlet uddannelseskultur


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

189 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Et bud på, hvordan børn og unge uddannes bedst muligt til et samfund i konstant forandring og udvikling, samt hvordan man kan skabe et kreativitetsfremmende læringsmiljø, der inkluderer flest mulige børn og unge


Anmeldelser (2)


21. apr. 2020

Et opgør med "de kendte svars pædagogik" og et bud på en undervisning, som ruster nutidens unge til fremtidens udfordringer. Bogen har relevans for alle, der arbejder med undervisning eller er ved at uddanne sig til undervisere.

Bogen diskuterer og giver bud på, hvordan vi uddanner børn og unge bedst muligt til et samfund i konstant forandring og udvikling, samt hvordan vi skaber et kreativitetsfremmende læringsmiljø, der inkluderer flest muligt børn og unge.

Det er en både tankevækkende og lærerig udgivelse, som sætter overvejelser i gang om egen undervisningspraksis og viser veje frem. Bogen klæder læseren godt på til at kunne forholde sig kvalificeret til sin egen og skolens praksis, samtidig med at den guider og inspirerer til forandring og udvikling af denne praksis med udgangspunkt i eleverne og fremtidens udfordringer.

Bogen kan læses sammen med titler som Kreativitetsfremmende læringsmiljøer i skolen


Læringsglemsel


Den smukke risiko i uddannelse og pædagogik


, Læringsglemsel og Den smukke risiko i uddannelse og pædagogikBogen kan læses sammen med titler som Kreativitetsfremmende læringsmiljøer i skolen, og Den smukke risiko i uddannelse og pædagogikBogen kan læses sammen med titler som Kreativitetsfremmende læringsmiljøer i skolen, Læringsglemsel og Bogen kan læses sammen med titler som Kreativitetsfremmende læringsmiljøer i skolen, Læringsglemsel og Den smukke risiko i uddannelse og pædagogik.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Christina Krolmer

2020-09-02


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020