Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Familie for begyndere


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

367 sider

Udgivet

2021

Ophav

Lene Skovfoged Haagh(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, chick lit, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Da Flora møder sin drømmemand, Jack, har han været enkemand i et års tid. Han har også to døtre, Izzy og Molly. Flora vil gerne dyrke kærligheden til Jack, men hvordan får man en plads i en færdigstøbt familie? Varm kærlighedshistorie krydret med chick lit, som henvender sig til alle der efterspørger hyggelig læsning


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. mar. 2021

af

af

Merete Trap

d. 24. mar. 2021

Da Flora møder sin drømmemand, Jack, har han været enkemand i et års tid. Han har også to døtre, Izzy og Molly. Flora vil gerne dyrke kærligheden til Jack, men hvordan får man en plads i en færdigstøbt familie? Varm kærlighedshistorie krydret med chick lit, som henvender sig til alle der efterspørger hyggelig læsning.

Flora er blomsterhandler i New York, da hun møder sin drømmemand Jack. Jack er enkemand og alene med 2 piger, Izzy og Molly. Izzy, som er teenager, har siden moderens død, taget ansvar for familien og især lillesøsteren Molly, og det sidste hun ønsker er en ny kvinde i familien. Men så inviterer Jack, Flora, med på sommerferie i England, hos den afdøde kones bedste veninde Clare. Izzy presses til det yderste. Bogens synsvinkler skifter mellem Flora, Izzy og Clare. Sarah Morgan har senest udgivet Sommer i Paris.

Charmerende og varm roman om at blive accepteret i en familie der har mistet. På trods af de lidt triste emner omkring ensomhed og at leve med tabet af en forælder, er der tale om feelgood læsning. Bogen beskriver godt, hvordan det føles at være ensom, både set fra teenagepigen Izzys side og den voksne Floras. En skøn læseoplevelse, hvis man accepterer præmissen om, at Flora er så utroligt sød og forstående.

Bogen kan sammenlignes med fx Jojo Moyes og Lucy Dillions udgivelser, her kan fx nævnes Hvor lyset slipper ind, som også handler om familier og hemmeligheder.


Litteratursiden.dk [online]

d. 6. maj. 2021

af

af

Monica Severin

d. 6. maj. 2021


litteratursiden.dk

d. 6. maj. 2021

af

af

Monica Severin

d. 6. maj. 2021

Endnu en lun og hjertevarm roman fra Sarah Morgan, der vil tiltale læsere med hang til romantik og lykkelige slutninger. Sarah Morgan har allerede slået sig fast som lidt af et navn indenfor kærlighed...Informationer og udgaver

2021

Bog

Sarah Morgan (f. 1948)

HarperCollins

2021

Ebog

Sarah Morgan (f. 1948)

HarperCollins

2021

Lydbog (net)

indlæser: Camilla Qvistgaard Dyssel

HarperCollins Nordic