Gå til indholdFagdidaktik i teater og drama


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (3)


19. jan. 2018

Teoretisk funderet, men praktisk orienteret brugsbog for undervisere i grundskolen samt på ungdomsuddannelserne i teater og drama. Bogen har relevans for aktive teaterundervisere eller kommende undervisere og er derfor relevant på både lærer- og pædagoguddannelsen.

Bogen giver inspiration til, hvorledes man kan arbejde didaktisk med teater og dramapædagogik ved at introducere forskellige dramaforløb, som undervisere direkte kan overføre til egen undervisningspraksis eller blot lade sig inspirere af. Forløbene kredser om fire forskellige rum: træningsrummet, fiktionsrummet, handlingsrummet samt rummet for formeksperimenter. De enkelte rum indledes med en introduktion til rummet efterfulgt af forskellige øvelser og forløb.

Bogen er et godt værktøj for dramaundervisere med sine mange varierede og inspirerende forløb, der samtidig er teoretisk velfunderede og lette at overføre til egen undervisningspraksis.

Giver denne bog lyst til yderligere fordybelse i emnet, kan det anbefales også at læse titlen Teatersport og improvisation


Giver denne bog lyst til yderligere fordybelse i emnet, kan det anbefales også at læse titlen Teatersport og improvisation.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Peripeti [online]

Af

Mette Obling Høeg

2018-05-03

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Lars S. Arndal

2018-02-28


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018