Gå til indholdBøger / faglitteratur

Fagdidaktik i matematik

Del 0 af DidaktikDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

181 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Ophav

Morten Blomhøj(forfatter)

Flemming B. Olsen(redaktør)
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for lærere, for læreruddannelse


Beskrivelse


Om matematikfagets udvikling i grundskolen og på ungdomsuddannelserne med udgangspunkt i undervisningspraksis og forskning


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 3. maj. 2016

Fagdidaktisk diskuterende udgivelse om matematikfagets udvikling i grundskolen og på ungdomsuddannelserne. Bogen har relevans for matematikundervisere på disse uddannelsessteder samt for lærerstuderende i faget matematik.

Morten Blomhøj kombinerer forskningsbaseret viden med undervisningspraksis for at diskutere udviklingen af matematikundervisningen og bidrage til at undervisere bliver ved med at udvikle deres undervisning og undervisningspraksis. Dette gøres gennem 6 kapitler, som veksler mellem matematikdidaktiske teorier og eksempler fra undervisningspraksis.

Det er en interessant udgivelse for alle med fagdidaktisk interesse i faget matematik. Blomhøj har mange væsentlige og interessante pointer, som han illustrerer godt via praktiske eksempler fra matematikundervisningen. Faget matematik er under konstant udvikling, og det lykkes med denne udgivelse at bidrage til dette.

Bogen kan læses i samspil med andre udgivelser af Morten Blomhøj eller titler som Håndbog om matematik i grundskolenMatematikvanskeligheder


og Matematik-vanskelighederBogen kan læses i samspil med andre udgivelser af Morten Blomhøj eller titler som Håndbog om matematik i grundskolen og Matematik-vanskeligheder.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 29. jun. 2016

af

af

Steen Ehlers

d. 29. jun. 2016


Aktuel naturvidenskab

2016, nr. 4

af

2016, nr. 4Informationer og udgaver

2016

Bog

Morten Blomhøj

Frydenlund, 1. udgave

2017

Ebog

Morten Blomhøj

Frydenlund, 1. e-bogsudgave

2016

Ebog

Morten Blomhøj

Nota