Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Faderens synder


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

399 sider

Udgivet

2017

Ophav

Jeffrey Archer(forfatter)

Alis Friis Caspersen(oversætter)
Genre og formroman, slægtsromaner
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. apr. 2017

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 4. apr. 2017

Mens 2. verdenskrig raser over Europa, drager Harry afsted til USA for at starte på ny. En mordanklage sætter en stopper for hans rejse og nu skal han kæmpe for at bevise sin uskyld og blive genforenet med sin elskede Emma. Læsere der holder af fart på fortællingen, vil være i godt selskab med denne underholdningsroman.

Harry forlader Emma og England, for at starte forfra. Da hans skib torpederes, vælger han at tage en afdød kollegas identitet, hvilket senere skal vise sig at være en dårlig ide. Harry bliver anklaget for mord i USA alt. Emma går rundt hjemme i England, hvor hun nægter at tro på at han er død. Efter et besøg hos Harrys mor, beslutter Emma sig for at rejse til USA for at lede efter ham. Samtidig raser 2. verdenskrig over Europa, hvor mange unge soldater mister livet. Faderens synder er anden del af "Clifton-krøniken", hvor første del er Hvor der er vilje.

God underholdningsroman med mange intriger og forviklinger, men de fine miljøbeskrivelser af klassesamfundet England der var i første del, er desværre nedtonet. Fortællingens personer blev introduceret i første del af serien og det er nødvendigt at have læst denne, for at forstå handlingen. "Faderens synder" er mere handlingsorienteret og kulørt, men der er fart på historien og man keder sig ikke.

Det 20. århundrede beskrives også i BrobyggerneGiganternes fald


og Giganternes fald, der begge er første del af en serieDet 20. århundrede beskrives også i Brobyggerne og , der begge er første del af en serie.


litteratursiden.dk

d. 24. maj. 2017

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 24. maj. 2017

Første bind i Clifton-krøniken byder på underholdning for alle pengene, og her i andet bind fortsætter Jeffrey Archer med fuld fart og den ene overraskelse efter den anden. Mit navn er Harry Clinton....


Litteratursiden.dk [online]

d. 24. maj. 2017

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 24. maj. 2017Informationer og udgaver

2017

Bog

Jeffrey Archer

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2017

Bog

Jeffrey Archer

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2018

Ebog

Jeffrey Archer

Nota

2017

Ebog

Jeffrey Archer

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave

2017

Lydbog (net)

indlæser: Jesper Bøllehuus

LIndhardt og Ringhof

2017

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Jesper Bøllehuus

Audioteket

2018

Punktskrift

Jeffrey Archer

Nota