Gå til indholdFå styr på dit barns digitale verden : guide til det gode onlineliv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

223 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Om at skabe retningslinjer for god opførsel og opdragelsen i og omkring den digitale verden


Anmeldelser (3)


1. okt. 2018

Med et øget brug af digitale og sociale medier som iPads, Youtube, computerspil mm. kan det være sværere at sætte grænser for hvor meget og hvordan ens børn skal bruge disse. Psykolog Ulla Dyrløv giver råd. For forældre der interesserer sig for litteratur om opdragelse.

Psykolog Ulla Dyrløv har lavet en praktisk guide til forældre der gerne vil tage ansvar for deres børns onlineliv. Opdelt i afsnit med "Sæt dig ind i dit barns digitale liv", " Familieliv i den digitale verden", " Små børn i den digitale verden", "Hvad kan mit barn finde på nettet", "Forstå dit barns lyst til computerspil", "Sociale medier på den gode måde" og "Kræv samvær med dit barn". Indeholder litteraturliste bagerst. Dyrløv har bl.a. tidligere skrevet Pilot for dit barn


, som også henvender sig til forældre omkring opdragelsePsykolog Ulla Dyrløv har lavet en praktisk guide til forældre der gerne vil tage ansvar for deres børns onlineliv. Opdelt i afsnit med "Sæt dig ind i dit barns digitale liv", " Familieliv i den digitale verden", " Små børn i den digitale verden", "Hvad kan mit barn finde på nettet", "Forstå dit barns lyst til computerspil", "Sociale medier på den gode måde" og "Kræv samvær med dit barn". Indeholder litteraturliste bagerst. Dyrløv har bl.a. tidligere skrevet Pilot for dit barn, som også henvender sig til forældre omkring opdragelse.

Aktuel bog der både kan inspirere og provokere. Dyrløv er fortaler for planlagt skærmforbrug og at børn under 11 år ikke har adgang til tablets og mobiltelefoner. Dyrløv mener at mange forældre har skabt et skærmbehov for deres børn for at pacificere dem. I forlængelse af bogen kommer der et program på TV2 om familiers digitale trivsel, som Dyrløv er med i.

I antologien Unges digitale dannelse


Digitale medier i forældrehøjde


belyses forskellige områder af unges digital dannelse. Digitale medier i forældrehøjde er ligeledes en forældreguide til god digital samvær for børn mellem 0-6 årI antologien Unges digitale dannelse belyses forskellige områder af unges digital dannelse. er ligeledes en forældreguide til god digital samvær for børn mellem 0-6 årI antologien Unges digitale dannelse belyses forskellige områder af unges digital dannelse. Digitale medier i forældrehøjde er ligeledes en forældreguide til god digital samvær for børn mellem 0-6 år.

Lektørudtalelse

Af

Louise Hede Jessen

Kristeligt dagblad

Af

Damián Arguimbau

d. 26. okt. 2018

Weekendavisen

Af

Pernille Stensgaard

d. 28. dec. 2018


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2018

Bog

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018