Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Evighedsmanden

Del 3 af W.A.R.P

Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
336 sider
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
roman, science fiction
Målgruppe

For 12-15-årige

Originaludgave
2015

Beskrivelse


Science fiction. Riley og Chevie har sammen overvundet mange farer og har affundet sig med at skulle ende sammen i det 19. århundredes London. Men en gammel fjende er på sporet af dem og et opgør er undervejs.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2016

af

af

Martin W Hansen

d. 1. feb. 2016

Riley og Chevie har sammen overvundet mange farer og har affundet sig med at skulle ende sammen i det 19. århundredes London. Der er bare en enkelt løs ende, de endnu er nødt til at få bundet. For dem der kan lide science fiction og har læst seriens første 2 bind.

Dette er 3. og sidste del af serien "W.A.R.P." om den handlekraftige Chevie fra vor tid, og den snarrådige tryllekunstner Riley fra Victoria-tidens London. Efter de mange, spændende oplevelser fra det forrige bind, er der så småt ved at falde lidt ro omkring de to venner. Riley har hørt nyt om sin forsvundne bror, og de drager mod Newgate-fængslet i den tro, at de kan forhandle ham ud derfra. Men i virkeligheden venter der dem en gammel fjende. Den uhyggelige Garrick har som den eneste formået at grave sig selv ud af ormehullet, og har rejst gennem tiden for at få sin hævn over Riley - og han er mere magtfuld og sindssyg end nogensinde før!.

Handlingen fortsætter direkte fra seriens 2. bind, så det anbefales man læser serien i rækkefølge. Derudover er det endnu en god og meget spændende tidsrejse-historie, om et meget sympatisk par, samt en aldeles vanvittig skurk.

Historien vil bestemt være noget for dem, der følger med i Alex Scarrows serie om Time Riders, som også kredser om de samme dilemmaer med "rod i tiden".