Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Evighedens planet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
223 sider
Udgivet
2019
Ophav
Genre og form
roman, sjove bøger, science fiction
Målgruppe

For 11-14-årige

Originaludgave
2019

Beskrivelse


Science fiction. Vore helte vågner op på en fremmed planet og må gennemgå en række prøvelser i håbet om at slippe væk med livet i behold.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. apr. 2019

af

af

Martin W Hansen

d. 5. apr. 2019

Xander, Georg, Jeanne og Sigrid har undsluppet den sikre død fra Gammakanonen, men er måske alligevel kommet fra asken til ilden, da de på Evighedens Planet må gennemgå en række prøvelser, mens de stadig jagtes af dusørjægerne Bloodstorm og Greywood. For 11-16-årige der kan lide science fiction og har læst de foregående bind i serien.

Dette er 4. bind i serien om "Rummets detektiver", hvor vi denne gang får en smule mere at vide om, hvad den titel egentligt betyder. Historien begynder direkte hvor Dusørjægerens hævn sluttede, og vore helte redder sig på mystisk/heldig vis fra at blive udslettet af Ark Ones Gammakanon. Men de vågner op på en fremmed planet, og må sammen finde ud af, hvordan de kan slippe derfra igen. Der er planlagt 5 bøger i serien, og dette bind lægger op til en hæsblæsende finale.

Det er en fantastisk serie, med humor og masser af fart over feltet. Denne gang får vi en del mere at vide om vore hovedpersoner, og der bliver lagt op til seriens sidste bind. Fans af serien vil være begejstrede.

Serien vil egne sig til de der kan lide action-fyldte historier som Jordens største helteCirklen og CirklenSerien vil egne sig til de der kan lide action-fyldte historier som Jordens største helte og .