Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

EU - økonomisk set


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

85 sider: ill. i farver

Udgivet

2010

Ophav

Henrik Kureer(forfatter, illustrator, diverse)
Genre og formundervisningsmaterialer
Målgruppe

til børn, til voksne

Undervisning

for gymnasiale uddannelser, for hf, for htx, for stx, for hhx, for videregående uddannelse, for samfundsfagsundervisning


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. jun. 2010

af

af

Kent Skov

d. 8. jun. 2010

Grundbog der retter sig mod undervisningen i samfundsfag og historie på de gymnasiale og videregående uddannelser - primært til introducerende brug om de centrale dele af det økonomiske samarbejde i EU.

Lille, men komprimeret faktaorienteret bog om EU's økonomiske forhold og unionens opbygning og institutioner. Bogen er opbygget i 11 kapitler, der dækker de væsentligste områder og opgaver i unionen. Det drejer sig om EU's traktater og institutioner, det indre marked, landbrugspolitikken, EU's regionalpolitik, budget og valutasamarbejde, penge- og finanspolitikken og centralbanken. Dertil ganske korte afsnit om de øvrige områder: udenrigs- og energipolitikken og de nye medlemslande. Kapitlerne er forsynet med understøttende tabeller og fotos. Henrik Kureer er cand.polit. og lektor ved et handelsgymnasium.

Bogen er baseret på uddrag af den større og mere tilbundsgående nyeste udgave af International økonomi A. HK har udgivet flere bøger til samfundsfag - senest den meget anvendte undervisningsbog International økonomi og medforfatter til bl.a. Danmark i en global verden.

Udmærket lille og vel komprimeret bog til brug fra gymnasiet om de centrale og økonomiske instituitoner i EU og Danmarks valutariske situation i forhold til euroen.Informationer og udgaver

2010

Bog

Henrik Kureer

Systime, 1. udgave

2010

Ebog

Henrik Kureer

Systime, 1. eBogsudgave