Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Et rige af torne og roser


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

452 sider

Udgivet

2017

Ophav

Sarah J. Maas(forfatter)

Nana Baaner Klitgaard(oversætter)
Genre og formroman, fantasy
Målgruppe

til børn


Beskrivelse


Fantasy. Den 19-årige jæger Feyre, der dræber en ulv i skoven, bliver fanget af et frygtindgydende bæst og ført til en grum parallelverden fuld af elverfolk, fauner og umådelige rigdomme


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. feb. 2017

af

af

Lars Larsen

d. 14. feb. 2017

Fantasyberetning fra den 19-årige jæger Feyre, der dræber en ulv i skoven, bliver fanget af et frygtindgydende bæst og ført til en grum parallelverden fuld af elverfolk og fauner. YA til unge fra 15 år og unge voksne.

Jegfortælling om Feyre Archeron, der bliver lokket til og indespærret i en parallelverden, befolket af elver og fauner. Hun bliver holdt som fange i et fornemt elverpalads og fortæller om, hvordan dagene går med ydmygende prøvelser, som dog ikke svækker hendes styrke, og hun er både frastødt af de uberegnelige og grumme skabninger og stadigt stærkere erotisk tiltrukket af elverfyrsten Tamlin. 1. bind i en trilogi.

Romanen er spændende og veltilrettelagt, og sproget billedskabende. Miljøbeskrivelserne giver indtryk af vikingetid, men Feyres personlige beretning og oplevelser virker særdeles nutidige.

Throne of glass - kongens forkæmperGrisha - pigen og mørkningen


af samme forfatter handler også om en pige, der bliver hentet til et elverslot. Trilogien "Grisha" har også en stærk ung kvinde som hovedperson i et magisk univers se fx Grisha - pigen og mørkningenThrone of glass - kongens forkæmper af samme forfatter handler også om en pige, der bliver hentet til et elverslot. Trilogien "Grisha" har også en stærk ung kvinde som hovedperson i et magisk univers se fx .


litteratursiden.dk

d. 9. mar. 2017

af

af

Pia Bechmann

d. 9. mar. 2017

Romanen frister ikke blot med sin smukke forside. Indeni venter en fascinerende fortælling om en verden på randen af krig. En stjerneregn af roser til denne genfortælling af Skønheden og udyret. Feyr...


Litteratursiden.dk [online]

d. 9. mar. 2017

af

af

Pia Bechmann

d. 9. mar. 2017


Weekendavisen

d. 24. mar. 2017

af

af

Katinka Bruhn

d. 24. mar. 2017Informationer og udgaver

2017

Bog

Sarah J. Maas

Gyldendal, 1. udgave

2016

Bog

Sarah J. Maas

Gyldendal, Gratis uddrag

2017

Ebog

Sarah J. Maas

Gyldendal, 1. e-bogsudgave

2017

Lydbog (net)

indlæser: Karen Abrahamsen

Gyldendal

2018

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Karen Abrahamsen

Gyldendal