Gå til indholdEt rige af torne og roser


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

452 sider

Udgivet

2017

genre/form

roman,

fantasyOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Fantasy. Den 19-årige jæger Feyre, der dræber en ulv i skoven, bliver fanget af et frygtindgydende bæst og ført til en grum parallelverden fuld af elverfolk, fauner og umådelige rigdomme


Anmeldelser (3)


14. feb. 2017

Fantasyberetning fra den 19-årige jæger Feyre, der dræber en ulv i skoven, bliver fanget af et frygtindgydende bæst og ført til en grum parallelverden fuld af elverfolk og fauner. YA til unge fra 15 år og unge voksne.

Jegfortælling om Feyre Archeron, der bliver lokket til og indespærret i en parallelverden, befolket af elver og fauner. Hun bliver holdt som fange i et fornemt elverpalads og fortæller om, hvordan dagene går med ydmygende prøvelser, som dog ikke svækker hendes styrke, og hun er både frastødt af de uberegnelige og grumme skabninger og stadigt stærkere erotisk tiltrukket af elverfyrsten Tamlin. 1. bind i en trilogi.

Romanen er spændende og veltilrettelagt, og sproget billedskabende. Miljøbeskrivelserne giver indtryk af vikingetid, men Feyres personlige beretning og oplevelser virker særdeles nutidige.

Throne of glass - kongens forkæmper


Grisha - pigen og mørkningen


af samme forfatter handler også om en pige, der bliver hentet til et elverslot. Trilogien "Grisha" har også en stærk ung kvinde som hovedperson i et magisk univers se fx Grisha - pigen og mørkningenThrone of glass - kongens forkæmper af samme forfatter handler også om en pige, der bliver hentet til et elverslot. Trilogien "Grisha" har også en stærk ung kvinde som hovedperson i et magisk univers se fx Throne of glass - kongens forkæmper af samme forfatter handler også om en pige, der bliver hentet til et elverslot. Trilogien "Grisha" har også en stærk ung kvinde som hovedperson i et magisk univers se fx Grisha - pigen og mørkningen.

Lektørudtalelse

Af

Lars Larsen

Weekendavisen

Af

Katinka Bruhn

d. 24. mar. 2017

Litteratursiden.dk [online]

Af

Pia Bechmann

2017-03-09


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2018

Bog

2017

Bog

2016

Lydbog (net)

2017

Ebog

2017