Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Et nyt liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

302 sider

Udgivet

2017

Ophav

Danielle Steel(forfatter)

Lisette Agerbo Holm(oversætter)
Genre og formroman
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. maj. 2016

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 12. maj. 2016

Romantisk og fængslende fortælling om to mennesker, der med hver deres traumatiske oplevelser i bagagen omsider finder en at dele fortidens hændelser med og samtidig en fremtidig lykke. Til de mange kvindelige læsere af underholdningslitteratur.

Marshall Everett har arbejdet som undercoveragent i Sydamerika gennem flere år, men efter en mislykket mission og et stort personligt tab bliver han sendt hjem og kort efter tvunget til helt at opgive sin karriere som hemmelig agent. Han tager til Paris for at lægge de sidste års hændelser bag sig og starte et nyt liv, men kommer hurtigt på sporet af en ny sag. I Paris møder han Ariana Gregorys, der er datter af den amerikanske ambassadør i Argentina. Hun er efter et voldsomt attentat, der næsten kostede hende livet, taget til Paris for at være i sikkerhed og komme til kræfter igen.

Velskrevet og spændende historie med et godt plot. Trods det lidt trivielle præg fænger fortællingen og romanen hører absolut til i den bedre ende af forfatterskabet. Forsiden matcher indholdet og signalerer både romantik og dramatik med et kærestepar der i diset vejr løber mod Eiffeltårnet. En klassisk Danielle Steel roman som næppe skuffer forfatterens trofaste læsere.

Bogen er indholdsmæssigt og sprogligt på niveau med forfattere som Barbara Bickmore og Maeve Binchy.Informationer og udgaver

2017

Bog

Danielle Steel

Lindhardt & Ringhof, Særudgave

2016

Bog

Danielle Steel

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2016

Bog

Danielle Steel

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2016

Ebog

Danielle Steel

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave

2016

Lydbog (net)

indlæser: Betty Glosted

Lindhardt og Ringhof

2016

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Betty Glosted

Audioteket