Gå til indholdBøger / faglitteratur / biografier

Et liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

541 sider: ill. i farver

Udgivet

2022

Ophav

Uffe Elbæk(forfatter)
Genre og formbiografier, erindringer
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Frontløber, kaospilot, kulturminister, politiker, leder, partistifter og meget mere. Uffe Elbæk har aldrig været bange for at skille sig ud fra mængden og fortæller ærligt om et liv ud over det sædvanlige. En politisk biografi som favner bredt og langt ind i Uffe Elbæks privatliv. Biografilæserne vil være i godt selskab


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2022

af

af

Michael Linde Larsen

d. 11. feb. 2022

Frontløber, kaospilot, kulturminister, politiker, leder, partistifter og meget mere. Uffe Elbæk har aldrig været bange for at skille sig ud fra mængden og fortæller ærligt om et liv ud over det sædvanlige. En politisk biografi som favner bredt og langt ind i Uffe Elbæks privatliv. Biografilæserne vil være i godt selskab.

Uffe Elbæks opvækst i kreative miljøer på højskoler og i kollektiver har præget ham hele livet, og lysten til at gå nye veje og afprøve grænser har været en rød tråd i hans liv. Lige fra tiden med frontløberne i Århus til tiden på Christiansborg. Det politiske højdepunkt kommer, da han udnævnes som kulturminister og senere da han stifter bevægelsen og partiet Alternativet. Bogen beskriver både Uffes op- og nedture, og vi kommer tæt på hans professionelle liv og hans privatliv. Bogen er illustreret med et væld af billeder.

Ganske som Uffe Elbæk har levet et liv ud over det sædvanlige, er denne bog også bemærkelsesværdig i sit omfang og med de mange fine billeder, der er med til at understøtte fortællingen om en mand, som altid har fulgt sit hjerte og ikke er veget tilbage for modstand. Uffe fortæller engageret og ærligt i øjenhøjde med sine læsere. En bog, som nok skal blive læst af mange. Dens mange sider og ret store format vil dog nok afskrække nogle læsere.

Bogen er på højde med RittBjerregaards politiske erindringer, som starter med bind 1 : erindringer.


Point of view international [online]

d. 7. feb. 2022

af

af

Frank Korsholm

d. 7. feb. 2022


Politiken

d. 28. jan. 2022

af

af

Lars Hedebo Olsen

d. 28. jan. 2022


Jyllands-posten

d. 30. jan. 2022

af

af

Jette Elbæk Maressa

d. 30. jan. 2022


Weekendavisen

d. 28. jan. 2022

af

af

Johanne Thorup Dalgaard

d. 28. jan. 2022Informationer og udgaver

2022

Bog

Uffe Elbæk

Ti Vilde Heste, 1. udgave

2022

Ebog

Uffe Elbæk

Ti Vilde Heste, 1. e-bogsudgave

2022

Lydbog (net)

indlæser: Tobias Hertz

Ti Vilde Heste

2022

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Tobias Hertz

Ti Vilde Heste