Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Et fuldstændig fantastisk fænomen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

380 sider

Udgivet

2018

Ophav

Hank Green(forfatter)

Randi Bjerre Høfring(oversætter)
Genre og formroman, humor
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


April er den første til at filme de mystiske samurai-statuer, der er dukket op overalt på jorden. Næste dag er hendes video gået viralt. April bliver en youtube-sensation og må lære at berømmelse og magt har alvorlige konsekvenser


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. nov. 2018

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 8. nov. 2018

April og Andy er de første til at filme de udenjordiske statuer, der er dukket op overalt på jorden. Næste dag er videoen gået viralt. April bliver en youtube-sensation og må lære at berømmelse og magt har alvorlige konsekvenser. Til læsere af YA, også dem der ikke normalt læser science fiction.

Humoristisk science fiction historie med alvorlige betragtninger over livet på de sociale medier, kunst, berømthedens pris, magt og gruppementalitet. 64 statuer dukker op forskellige steder i verden. Ingen kan flytte dem, og ingen kan finde ud af, hvad de er lavet af. Hovedpersonen April May er i begivenhedernes centrum, efter at en video hun og hendes ven Andy har optaget går viralt. Et mysterium tager form, for hvor kommer statuerne fra, og hvorfor får tilhængerne af en ny bevægelse, alle den samme drøm? Hank Green er bror til forfatteren John Green, med hvem han blev berømt som duoen The "Vlogbrothers" på youtube.

Man læser hurtigt bogen, for den er umulig at lægge fra sig. Historien er både sjov, dramatisk og super spændende, men byder også på meget at tænke over, både i forhold til det mysterium der udfoldes, men også fordi Green er filosofisk og helt enormt klog på sit emne. Man efterlades med åndenød og hjertebanken. En fortsættelse, nu!.

Prøv også fx Hr. Penumbras døgnåbne bogbutikJeg er nummer fire


eller Jeg er nummer fire. Til de yngste anbefales serierne "Girls kan vlog" og "Girl online" om livet på de sociale medierPrøv også fx Hr. Penumbras døgnåbne bogbutik eller . Til de yngste anbefales serierne "Girls kan vlog" og "Girl online" om livet på de sociale medier.Informationer og udgaver

2018

Bog

Hank Green

Politiken, 1. udgave

2018

Ebog

Hank Green

Politiken, 1. e-bogsudgave

2019

Lydbog (net)

indlæser: Louise Davidsen

Nota

2018

Lydbog (net)

indlæser: Louise Davidsen (f. 1979-04-15)

Politiken

2018

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Louise Davidsen (f. 1979-04-15)

Politiken