Gå til indholdEt andet billede : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

316 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Gribende og smuk roman om seks søskende, hvis livshistorier er meget forskellige. De samles en jul i deres barndomshjem og lærer både en masse om hinanden og om deres forældre. For læsere af refleksive romaner


Anmeldelser (4)


10. sep. 2020

Gribende og smuk roman om seks søskende, hvis livshistorier er meget forskellige. De samles en jul i deres barndomshjem og lærer både en masse om hinanden og om deres forældre. For læsere af refleksive romaner.

Seks meget forskellige søskende er, med deres familier, på vej til deres gamle barndomshjem for at fejre jul sammen, på Fridas initiativ. Forældrene er døde og vi følger de seks søskende, Lisa, Mona, Frida, Vincent, Edith og Edvard, og deres indbyrdes relationer og liv med deres familier. Men undervejs bliver det mere og mere tydeligt, at de seks søskende ikke kender hinanden særlig godt og flere hemmelige ting dukker pludselig op til overfladen. Bogens kapitler er set fra alle de seks søskendes forskellige perspektiver.

Velskrevet og meget fin roman som man ikke kan undgå at blive berørt af. Bogen er en god timeout i hverdagens travle trummerum, da tempoet er meget roligt. Hvert kapitel er meget refleksivt og alle kapitlerne er bundet godt sammen.

Til sammenligning kan anbefales romanen Arv og miljø


af Vigdis HjorthTil sammenligning kan anbefales romanen Arv og miljø af Vigdis Hjorth.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Litteratursiden.dk [online]

Af

Britta Voergaard Poulsen

2020-10-29

Jyllands-posten

Af

Henriette Bacher Lind

d. 20. nov. 2020

Weekendavisen

Af

Klaus Rothstein

d. 27. nov. 2020


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2021

Bog

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020