Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Et afgørende øjeblik


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

396 sider

Udgivet

2022

Ophav

Lotte Follin(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, historiske romaner, romaner

Beskrivelse


Gregory Bridgerton forelsker sig stormfuldt i den smukke Hermione, som desværre er forelsket i en anden. Da Hermiones veninde, Lucy, melder sig til at hjælpe Gregory, forelsker hun sig selv i ham. Men hun er forlovet med Lord Haselby. 8. og sidste bind i serien, som er for alle der elsker 1800-tals romantik


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2022

af

af

Maria Sjøblom

d. 18. feb. 2022

Gregory Bridgerton forelsker sig stormfuldt i den smukke Hermione, som desværre er forelsket i en anden. Da Hermiones veninde, Lucy, melder sig til at hjælpe Gregory, forelsker hun sig selv i ham. Men hun er forlovet med Lord Haselby. 8. og sidste bind i serien, som er for alle der elsker 1800-tals romantik.

Den yngste søn i den store Bridgerton søskendeflok er glødende romantiker. Gregory Bridgerton er sikker på, at han pludseligt en dag vil møde den eneste ene og så vil alting falde i hak. Da han ser den smukke Hermione, er han ikke i tvivl om, at hun er hans hjertes udkårne. Det er blot et mindre bump på vejen, at hun er forelsket i en anden. Han får hjælp af Hermiones veninde, Lucy, og der opstår et tæt venskab mellem dem. Og da han endelig opdager, at det faktisk er Lucy, han elsker, er det måske for sent.

Fin og romantisk afslutning på den populære og underholdende serie om den store familie "Bridgerton". Alle bind i serien kan læses selvstændigt. Serien kører også på Netflix og har taget hele verden med storm.

Der er mere saft og kraft i fx Tessa Dares Et forførende tilbudElskerindens skygge


Ladyens løgn


, Elskerindens skygge af Lisa Kleypas eller Ladyens løgn af Sarah MacLeanDer er mere saft og kraft i fx Tessa Dares Et forførende tilbud, af Lisa Kleypas eller Ladyens løgn af Sarah MacLeanDer er mere saft og kraft i fx Tessa Dares Et forførende tilbud, Elskerindens skygge af Lisa Kleypas eller af Sarah MacLean.Informationer og udgaver

2022

Bog

Julia Quinn (f. 1970)

People's, 1. udgave

2022

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Camilla Lau, Pelle Emil Hebsgaard

People's,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2021

E-bog

Julia Quinn (f. 1970)

People's, 1. udgave

2022

Lydbog (online)

indlæser: Camilla Lau, Pelle Emil Hebsgaard

People's