Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Erogi : gør din seksualitet til din personlige styrke


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

207 sider: ill.

Udgivet

2014

Ophav

Lucy Vittrup(forfatter)

Franc̦ois Dolmetsch(illustrator)
Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Forfatteren introducerer begrebet erogi, der er en sammensmeltning af ordene erotik og energi, og giver inspiration og værktøjer til at opnå personlig udvikling og gennemslagskraft via egen seksualitet


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2014

af

af

Grethe Lorentzen

d. 3. nov. 2014

Gør-det-selv bog om at bruge den seksuelle energi for at få mere personlig styrke. Til læsere af bøger om selvudvikling.

Dansk-Colombianeren Lucy Vittrup coacher bl.a. tv-værter i "High Performance". Begrebet Erogi er en forening af erotik og energi og handler om at udvikle et bevidst forhold til køn og seksualitet som en del af ens væsen. Uden denne energi, siger LV, er der et filter mellem personen og omverdenen. LV indleder og slutter med at fortælle om sin baggrund med en reserveret dansk far og de sanselige colombianske kvindelige aner. Hun fremlægger sine Erogi principper, herunder bl.a. Erogi-hjulet og Erogirelations-hjulet, og giver enkle mentale øvelser i mere sanselighed. Desuden cases.

Der er saft og kraft i Vittrups egen historie, og der redegøres glimrende for begrebet Erogi. Bogen er i et lækkert layout med sanselige fotos. Forfatterens løst strukturerede og snakkende værktøjer, der består i reflektions-, meditations-, og visualiseringsøvelser, skiller sig dog ikke markant ud som et nyt værktøj i selvudvikling.

Erogi adskiller sig fra tantra ved at være baseret på en ren kropslig, følelsesmæssig og bevidsthedsmæssig erfaring. Lodret menneske i en vandret verdenhandler også om, hvordan seksualiteten kan bruges i selvudvikling, men er for viderekomne.Informationer og udgaver

2014

Bog

Illustrator: Franc̦ois Dolmetsch

Muusmann, 1. udgave

2014

Ebog

Illustrator: Franc̦ois Dolmetsch

Muusmann